Здравейте !
Някой може ли да ни даде информация относно училища в Квебек за деца на които им предстои да бъдат 1 клас. Дали е целодневно занимание или е само половин ден и след това се търси друга форма на занималня или детегледачка. Има ли фирми които предлагат услуга гледане на деца. Новопристигналите деца минават ли през някакви школи за адаптиране и език.
Благодаря предварително.
Въпрос
Deca, ne znae6ti frenski, minavat prez podgotvitelen klas, 1 godina obiknoveno, moje i pove4e, dokato se preceni, 4e moje da vleze v redoven klas.
u4i se do 14h30-16h, zavisi ot u4ili6teto, sled tova ima zanimalnia do 18h, 7$ na den struva, nezavisimo dali deteto otsastva/po bolest, da re4em/ ili ne.
u4i se do 14h30-16h, zavisi ot u4ili6teto, sled tova ima zanimalnia do 18h, 7$ na den struva, nezavisimo dali deteto otsastva/po bolest, da re4em/ ili ne.
????
Zdravei, Bravo!
Nie idvame v Montreal v kraja na april. Da6teria mi prez juni shte stane na 6 godinki. Tia, naprimer znae malko frenski- u4i go v predu4i4li6ten klas na Frenskija centar v Sofia.
Ami, kato otide na tozi podgotvitelen klas-naprimer 1 godina, tia shye stane na 7 godinki i taka 6te e po-goliama ot decata, koito tam tragvat na 6 godinki v parvi klas. Gre6a li? Ne, 4e e fatalno, no me interesuva....

Nie idvame v Montreal v kraja na april. Da6teria mi prez juni shte stane na 6 godinki. Tia, naprimer znae malko frenski- u4i go v predu4i4li6ten klas na Frenskija centar v Sofia.
Ami, kato otide na tozi podgotvitelen klas-naprimer 1 godina, tia shye stane na 7 godinki i taka 6te e po-goliama ot decata, koito tam tragvat na 6 godinki v parvi klas. Gre6a li? Ne, 4e e fatalno, no me interesuva....
Единствено Времето знае колко велика е Любовта!!!