Naskoro poluchih viza i drugata sedmica shte letia za Nunavut s findlandskite aviolinii.Dobri li sa?
Razbrah,che prodavali mnogo hubava riba heringa i siomga,prigotviana v New Brunswick.Stava li za iadene ili e mnogo solena,zashtoto az ne obicham mnogo-mnogio solenoto?Kakvo e vasheto mnenie?
Za ribata
-
Az po princip riba ne yam, shtoto sam ot Varna i tam mi pisna da ya gledam taya riba, no tryabva da ti kaja, che i syomgata i heringata tuk mnoooogo me kefyat! 90% pone sam siguren, che shte ti haresat.
To, ti ostavi ribata, ami kakvo shte pravish v nunavut mi e mnogo interesno? Tam sega e lyato, ama ako nzaesh kakva zima imat! I da vzemesh po-debeli drehi, che tyahnoto lyato ne e mnogo toplo.

To, ti ostavi ribata, ami kakvo shte pravish v nunavut mi e mnogo interesno? Tam sega e lyato, ama ako nzaesh kakva zima imat! I da vzemesh po-debeli drehi, che tyahnoto lyato ne e mnogo toplo.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

Re: Za ribata
Ако ти идва много солена рибата, трябва да я киснеш в повече бира и всичко ще е наред!!parjenite kiufteta написа:Naskoro poluchih viza i drugata sedmica shte letia za Nunavut s findlandskite aviolinii.Dobri li sa?
Razbrah,che prodavali mnogo hubava riba heringa i siomga,prigotviana v New Brunswick.Stava li za iadene ili e mnogo solena,zashtoto az ne obicham mnogo-mnogio solenoto?Kakvo e vasheto mnenie?

Нунават!! Мале-е-е, че то там и океана замръзва бре!

-
Re: Za ribata
Naistina kakvo shte pravish tam?Dosta trudno shte ti bude. Pomisli za drugi gradove v Canada. Chuval sum che cenite na hranitelnite produkti sa dosta visoki po tezi raioni. A hubava riba prodavat navsiakude.parjenite kiufteta написа:Naskoro poluchih viza i drugata sedmica shte letia za Nunavut s findlandskite aviolinii.Dobri li sa?
Uspeh!