Privet na vsi4ki!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dada

Privet na vsi4ki!

Мнение от dada »

Tyrsih v arhiva , no qvno ili ne sym tyrdila kakto trqbva ili nqma mnogo info po vyprosa.Interesyva me kym diplomata za montjor na machini , uredi i suorajeniq (specialnost hladilna tehnika) mogat li da se pri4islqt i avtomontjorite i tyrseni li sa avtomontjori au marche du travil du Quebec?Ako ima nqkoj sus staj kato avtomontjor, kojto ve4e e v Quebec, 6te e o6te po-dobre za men da nau4a info ot kuhnqta.Znaq 4e moje bi 6te mi dadete linka s tyrsenite profesii, no iskam da nau4a ot 4ovek s identi4en slu4aj.Mnogo se dvoumim , za6toto muja mi e voenen a pyk voennite za ni6to maj ne gi priznavat v Canada.Dali ima "4alum" da poraboti v Bg naj-malko 6 meseca kato avtomontjor, za da mu pri4islqt staja kym tazi diploma?Please, aidez-moi!Ina4e se ocenqvam na 12/11 s frenskiq, filolog sym, ama ne znam zaradi tiq pusti profesii dali nqma da ni otrejat....
Аватар
мравката Z

Мнение от мравката Z »

Двете специалности нямат нищо общо. Първата е много по-добра и ако има и стаж по нея е супер. Водещия кандидат е по-добре да си ти, защото на интервюто почти всички въпроси са към него. Филолозите са търсени тук. Трябва да се вземе един доста сложен изпит и може да се преподава.
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
Заключено