Относно покана

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Ralica Vasileva

Относно покана

Мнение от Ralica Vasileva »

Здравейте на всички,
Порових се преди да започна темата която пускам,
но точно това не го намерих.
Въпросът ми е следния. Имам брат в Canada, които скоро има
рожден ден и искам да го изненадам. Имам и приятели.
Не е проблем да ми се прати покана от тях, но ме притеснява факта
че може да се поинтересуват, защо поканата не идва от брат ми и снаха ми, а от приятели.
Как мислите някои сблъсквал ли се е с нещо подобно?
Ще ми бъде ли отказана виза и въобще да се заемам ли с
това приключение?
Благодаря предварително на всички за отговорите.
yo700

Мнение от yo700 »

Zdravei , spored men li4no ako ne si pensioner ili ne ostavq6 v BG pone edno dete i saprug veroqtnosta da ti otkagat viza e ogromna . Na men mi otkazaha dva pati .kato vtoriqt pat mi otkazaha da otida pri sapruga si i pokanata be6e ot nego -poradi koeto sega toi e tam az tuk i 4akam da mine procedura po emigraciq . Vse pak ako re6i6 da probva6 probvai za da ne si kazva6 e ako pak bqh opitala ...
bp_de

Мнение от bp_de »

по принцип кои те кани -е без зна4ение- въпроса е док да се ок.
мисля 4е ти е ясно 4е в издаването на виса има много субективен фактор- и таи като се трябва да кандидатства6 в Букоре6т- съответно трябва да им покаже6 нестта които те искт да видят.
цялата работа опира до пари- намери си док в които да им покаже6 4е има6 100 000 доалра например+4е има6 3-4 къ6ти и неста от тоя сорт- сте ре4е 4е си финансиална и няма да има6 проблем.

това е ли4но мнение базирано на моя опит - показва6 4е има6 финанси пускйат те -няма6 финанси - няма виса.
play

Goliama veroiatnost da ti otkajat

Мнение от play »

Za jalost spored moite skromni nabludenia igraiat niakolko faktora.
1.ako si mlada i nesemeina,kakto po-gore sa napisali malak 6ans
2.parite sa dobar koz,no mi se struva 4e triabva da e ne6to realno,ako otgovaria6 na uslovie 1,kak bi obiasnila 4e ima6 ogromna suma pari,moje bi s vui4o vladika.
3.dobre e da obmisli6,osven s nedvijima sobstvenost,kak da gi ubedi6 4e i namerenie niama6 da ostava6.Sas seriozen rabotodatel naprimer,moje da si vzeme6 preporaka ot nego,no ako e dostata4no soliden ima smisal.Spored men,ne e nevazmojno,vsi4ko e vapros na strategia i podgotovka.Edno nebrejno spomenavane 4e ti predstoi jenidba ili ne6to drugo naprimer 4e 6te stava6 krasniza na deteto na priatelkata ti ot dete,spomenato namiasto.No nai-vajnoto e spored men da si estestvena.Lajata niama da pomogne ako ne bi mogla da zapazi6 samoobladanie i da si neprinudena.
Ralica Vasileva

Мнение от Ralica Vasileva »

Благодаря ви за отговорите.
Да млада съм, но в БГ ще оставя дете,
имам и имоти, а и парите не са проблем.
Притесняваше ме факта,че поканата
няма да дойде от страна на роднина.
Искам да направя изненада не искам да бягам поне засега :)
Благодаря ви още веднъж!
Заключено