Za6to v DSC...
Za6to v DSC...
Nqkoin znae li za6to v DCS na 1.Identification se pi6e pyrvo mominskoto ime na jenata a posle po-dolu v grafa"autres noms que vous avez utilisйs..." se pi6e familiqta sled braka.Ne6to mi se struva nelogi4no-v Quйbec mominskite imena li se vzemat glavno pod vnimanie pri oficialni dokumenti?
-
И аз зададох същият въпрос , на който ми отговориха, че нямало нищо по-сигурно от моминското име на жената (т.е. най - несигурното е фамилията на мъжа)! Разбирай го, както искаш, но но било изискване, и с това име ще получаваш кореспонденция!
Успех !
Успех !
УСМИХВАЙ СЕ!
Ако нямаш усмивки, да ти дам една от моите!
Ако нямаш усмивки, да ти дам една от моите!
-
Re: Za6to v DSC...
Защото тук жените се женят по няколко пъти, та това с имената е направено с цел да не им се налага да си подменят документите, и да няма корегции в базите с данни след всяка женска авантюра :idea:dada написа:Nqkoin znae li za6to v DCS na 1.Identification se pi6e pyrvo mominskoto ime na jenata a posle po-dolu v grafa"autres noms que vous avez utilisйs..." se pi6e familiqta sled braka.Ne6to mi se struva nelogi4no-v Quйbec mominskite imena li se vzemat glavno pod vnimanie pri oficialni dokumenti?
И във вашите документи когато дойдете тук ще фигурират моминските ви имена.

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

- dart vador
Сестра ми е от 2 год. в Канада и страшно се дразни от този факт.Води битки с институции и чиновници.На една служителка се наложило да каже:"Госпожо, ако извикате след мен с моминското ми име,просто няма да се обърна.Не го ползвам повече от 12 години." 

"Пали като трактор на северния полюс, в ръцете на бяла мечка"
hi
a pri mene e obratno, zena mi na vsichki dokumenti si e sas mominskoto ,a i ne sme go smenyali po razbiraemi prichini! da ama na povecheto dok, tuka ya pishat s moyata familiya- moze bi da ne zabravi koy e maza i , i requerent pricipal-a