Za6to v DSC...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dada

Za6to v DSC...

Мнение от dada »

Nqkoin znae li za6to v DCS na 1.Identification se pi6e pyrvo mominskoto ime na jenata a posle po-dolu v grafa"autres noms que vous avez utilisйs..." se pi6e familiqta sled braka.Ne6to mi se struva nelogi4no-v Quйbec mominskite imena li se vzemat glavno pod vnimanie pri oficialni dokumenti?
Desi_i_Bobi

Мнение от Desi_i_Bobi »

И аз зададох същият въпрос , на който ми отговориха, че нямало нищо по-сигурно от моминското име на жената (т.е. най - несигурното е фамилията на мъжа)! Разбирай го, както искаш, но но било изискване, и с това име ще получаваш кореспонденция!
Успех !
УСМИХВАЙ СЕ!
Ако нямаш усмивки, да ти дам една от моите!
LaRue

Re: Za6to v DSC...

Мнение от LaRue »

dada написа:Nqkoin znae li za6to v DCS na 1.Identification se pi6e pyrvo mominskoto ime na jenata a posle po-dolu v grafa"autres noms que vous avez utilisйs..." se pi6e familiqta sled braka.Ne6to mi se struva nelogi4no-v Quйbec mominskite imena li se vzemat glavno pod vnimanie pri oficialni dokumenti?
Защото тук жените се женят по няколко пъти, та това с имената е направено с цел да не им се налага да си подменят документите, и да няма корегции в базите с данни след всяка женска авантюра :idea:
И във вашите документи когато дойдете тук ще фигурират моминските ви имена. :lol:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Ами защото по-голямата част от документите, в които фигурира името на жената /акт за раждане, дипломи и т.н./, обикновено са отпреди брака. Такава е моята логика.
бъди красив труп!
kalinal

Мнение от kalinal »

Доколкото разбрах, жените там не си сменят фамилията като се омъжат. Това си било част от правата им...
Аватар
dart vador

Мнение от dart vador »

Сестра ми е от 2 год. в Канада и страшно се дразни от този факт.Води битки с институции и чиновници.На една служителка се наложило да каже:"Госпожо, ако извикате след мен с моминското ми име,просто няма да се обърна.Не го ползвам повече от 12 години." :lol:
"Пали като трактор на северния полюс, в ръцете на бяла мечка"
borsay

hi

Мнение от borsay »

a pri mene e obratno, zena mi na vsichki dokumenti si e sas mominskoto ,a i ne sme go smenyali po razbiraemi prichini! da ama na povecheto dok, tuka ya pishat s moyata familiya- moze bi da ne zabravi koy e maza i , i requerent pricipal-a :D
Заключено