Тъй като имам няколко вариянта на тази информация отново искам да я проверя преди да съм ги пратила за да съм сигурна.
Та въпросите ми са :
1. На гърба трябва ли да пише кога е правена снимката + подпис и как трябва да е изписано това - на ръка или отпечатано (за датата)?
2. Каква лична информация се включва - име, фамилия, дата на раждане, ръст, цвят на очите????????
След успешното интервю, наред със сертификатите за селекция би трябвало да си получила и едно писмо, в което има указания какви формуляри да попълниш и откъде да ги изтеглиш, както и какви документи да приложиш към тях. Именно в това писмо е споменато при нужда да ползваш Guide pour travailleurs qualifies du Quebec. На страница номер 12 са записани подробностите, които трябва да изпълниш като е указан и начина за това. За мен това е вярната информация. Останалото е въпрос на догатки, които понякога водят до объркване.
Успех!
На една от снимките имената и дотото, на която е правена снимката. 6-те снимки на всеки член от семейството се слагат в отделен плик - бял, ние ги затворихме с кламер и там написахме повече информация, като цят на очине например. Но в изискванията за снимките от официалния сайт е посочено ТОЧНО как да бъде.