spravka ot noi

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mademoisella

spravka ot noi

Мнение от mademoisella »

znaete li dali moje da se otide na intervu bez tr.knijka,imam spravka ot noi za staja,no ne sum sigurna dali to4no tova e documenta references de travail,ne mi izglejda mnogo oficialen,bez pe4ati i podpisi,predstavlqva nqkolko lista s tablici na koito pishe dohodi po mesec i kum koi rabotodatel,vqrno li e 4e trqbva da se izdava ot centralata na noi v sofia?opasqvam se 4e nqma da moga da si vzema trudovata knijka i shte mi se naloji da hodq samo s tazi spravka ot personalniq registur za osig.staj,molq vi ako nqkoi znae da mi kaje,intervuto mi e na 19.04 i nqmam mnogo vreme,ina4e v dcs sum si pratila prevedenata knijka,no originala edva li shte uspeq da vzema pak
Il n'y a pire que l'eau qui dort
nikito

Мнение от nikito »

по въпроса за нои, на интервютата от декември искаха справки от нои, защото в някои случаи г-жа хорнер счете, че на справката ще се посочи на каква длъжност е бил наистина осигуряван кандидатът, а не какво пише в книжката. за тях док от нои е по-достоверен и в дадени случаи изискват именно него. не е вярно, че док от нои трябва да е само издаден от СФ. това че предтставлява листи с таблици не означава че не е действителен, там са посочени кодове и фирмите където си работила.
споко, това ще ти сърши работа също,
Заключено