Za GSM v Kanada
-
Za GSM v Kanada
Zdraveite,
Iskam da popitam viarno li e 4e prez parvata godina v Kanada ne e vazmojno da ima6 GSM. Makar, 4e na men tova mi se struva palna glupost, no vde pak re6ix da popitam. Aparat mi e "4" 4estoten i zariadnoto pozvoliava da go polzvam tam. Nadiavam se da poly4a kompetentni otgovori. Predvaritelno blagodaria na vsi4ki otgovorili.
DOBSAN
Iskam da popitam viarno li e 4e prez parvata godina v Kanada ne e vazmojno da ima6 GSM. Makar, 4e na men tova mi se struva palna glupost, no vde pak re6ix da popitam. Aparat mi e "4" 4estoten i zariadnoto pozvoliava da go polzvam tam. Nadiavam se da poly4a kompetentni otgovori. Predvaritelno blagodaria na vsi4ki otgovorili.
DOBSAN
- darklady
- Непокорна
Re: Za GSM v Kanada
Да, ако не можеш да си купиш.dobsan написа:....
Iskam da popitam viarno li e 4e prez parvata godina v Kanada ne e vazmojno da ima6 GSM.
В противен случай не разбирам въпроса ти.
Невъзможното е предизвикателство!
- Ivet
- Обратна връзка:
Нямаш никакъв проблем да имаш селфон и на 2-рия ден след като пристигнеш. Купуваш си сим карта с предплатени минути и говориш докато си ги изговориш. Малко време - около месец отнема да минеш на план, но и това е според зависи. А зарядното от бг-то...хм... не ми се вярва, но и тук продават зарядни. 

Let it go...
Mojesh sled kato si kupish prepay card za GSM. Problem moje da imash s aparata, ako e ot nqkoi ot nashite operatori trqbwa da se razkodira, za da go polzwash tuk. Cenata na takawa usluga e priblizitelno tolkowa, kolkoto i da si wzemesh telefon ot tuk. Predplatenite impulsi trqbwa da gi polzwash w ramkite na 1 mesec ili ako si wzemesh now voucher neizpolzwanite ti se prehwyrlqt kym sledwashtiq mesec. Taksuwat se whodqshtite i izhodqshtite powikwaniq. Predpolagam, che towa za 1 godinata e swyrzano s credit history. Na men mi iskaha takowa za home phone, no zawisi na kakyw slujitel shte popadnesh.
Zarqdnoto spokoino mojesh da si go polzwash, ako telefona e po-now model. Na zarqdnoto pishe s kakwo naprejenie raboti ako e 100-220 V/50-60 Hz e OK. Trqbwa samo da si kupish edin prehodnik ot European->Canadian standart 1$.
Zarqdnoto spokoino mojesh da si go polzwash, ako telefona e po-now model. Na zarqdnoto pishe s kakwo naprejenie raboti ako e 100-220 V/50-60 Hz e OK. Trqbwa samo da si kupish edin prehodnik ot European->Canadian standart 1$.
Re: Za GSM v Kanada
[quote="dobsan"]Zdraveite,
Iskam da popitam viarno li e 4e prez parvata godina v Kanada ne e vazmojno da ima6 GSM. Makar, 4e na men tova mi se struva palna glupost,
Taka si e , glupost i neznam koi ti e razkazval takiva neshta. Seaga da sveria malko 4asovnika. Kupuvash si edin nai-obiknoven Siemens A65 ( 3 bandov) . Idvash tuk, vklu4vash se kam Fido( zashtoto te i oshte edna Canadska firma poddarzat GSM aparati) t.e. kupuvash si nomer po balgarski razbiraemo, sled tova si kupuvash Valcher( pak po balgarski) za 10 dolara( 30 centa na minuta validen samo za edin mesec- a ne za edna godina kakto e v Balgaria) i si v igratam.Tuk viarno e 4e, e feodalizam( kapitalizam) ama ne si "kreposten selianin" 4e, da niamash pravo da imash Cell phone parvata godina. Ne se zasiagai na izkaza mi , samo poiasniavam...Do skoro
Iskam da popitam viarno li e 4e prez parvata godina v Kanada ne e vazmojno da ima6 GSM. Makar, 4e na men tova mi se struva palna glupost,
Taka si e , glupost i neznam koi ti e razkazval takiva neshta. Seaga da sveria malko 4asovnika. Kupuvash si edin nai-obiknoven Siemens A65 ( 3 bandov) . Idvash tuk, vklu4vash se kam Fido( zashtoto te i oshte edna Canadska firma poddarzat GSM aparati) t.e. kupuvash si nomer po balgarski razbiraemo, sled tova si kupuvash Valcher( pak po balgarski) za 10 dolara( 30 centa na minuta validen samo za edin mesec- a ne za edna godina kakto e v Balgaria) i si v igratam.Tuk viarno e 4e, e feodalizam( kapitalizam) ama ne si "kreposten selianin" 4e, da niamash pravo da imash Cell phone parvata godina. Ne se zasiagai na izkaza mi , samo poiasniavam...Do skoro
Pravi tova koeto neiskash da ti napraviat!
още нещо - обикновено като си купуваш телефон на промоция (безплатен или за 20-30-50$) се иска 2-3 годишен договор с оператора. Почти навсякъде обаче това означава наличие на кредитна карта. Може би затова някой се е объркал, че няма как да имаш ГСМ - като ти кажат на 2-3 места "няма кредитна карта - няма договор" и се обърква човек.
За предплатените карти - ясно. За договор (демек за по-тънки тарифи) - трябва да се отиде в някой център на оператора или да се контактува по телефона, тогава може и да се измисли нещо без кредитна карта (по търговските обекти продавачите нямат право да взимат такива решения).
Скоро видях и нещо друго - Virgin Mobile предлагат от предплатените ваучери да си спират по 40 цента на ден срещу по-тънка тарифа за разговорите (10 цента на минута). Това е все едно си на договор с 12$ месечна такса, само дето не се занимаваш с кредитни карти и сметки. Тия не са ГСМ стандарт, но сигурно и другите ще предложат скоро нещо подобно.
За предплатените карти - ясно. За договор (демек за по-тънки тарифи) - трябва да се отиде в някой център на оператора или да се контактува по телефона, тогава може и да се измисли нещо без кредитна карта (по търговските обекти продавачите нямат право да взимат такива решения).
Скоро видях и нещо друго - Virgin Mobile предлагат от предплатените ваучери да си спират по 40 цента на ден срещу по-тънка тарифа за разговорите (10 цента на минута). Това е все едно си на договор с 12$ месечна такса, само дето не се занимаваш с кредитни карти и сметки. Тия не са ГСМ стандарт, но сигурно и другите ще предложат скоро нещо подобно.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Tova lesno moje da se izbegne - prosto ne si kupuvaite aparata ot mobilnia operator (Mobiltel ili Globul).Problem moje da imash s aparata, ako e ot nqkoi ot nashite operatori trqbwa da se razkodira, za da go polzwash tuk.
Ima edna veriga magazini nare4ena Mobil sviat v Sofia (a predpolagm i v drugi gradove) - tam prodavat NEKODIRANI aparati a i cenite sa po-dobri ot kolkoto pri operatorite. Tribandovite telefoni rabotiat i tuk s Fido i Rogers. Izprobvano e - dosega sam donesla pone 3 telefona, tribanduvi, kupeni ot Mobil sviat - rabotiat si idealno.
A ina4e tuk izbora na aparati e bedni4ak
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто