Mobilni mreji pri prestoi v Montreal

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
gpetrov

Mobilni mreji pri prestoi v Montreal

Мнение от gpetrov »

Zdraveite,
shte patuvam za 10-tina dena do Montreal, i poneje rouminga s BG SIM karta e mnogo skup v Canada, moje li nyakoi da mi kaje dali ima vuzmojnost za zakupuvane na predplateni karti na Kanadski operatori, eventualno ceni i cena na razgovor s BG. Sushto v saita na Globul pishe che tozi operator s koito imat dogovor za rouming (Rogers) ne poddurjal mejdunarodni SMS-i. Znaete li neshto po vaprosa.
Blagodarya Vi predvaritelno,

Georgi
Аватар
c200

Мнение от c200 »

FIDO - тия са купени от Роджърс, но си оперират самостоятелно
25$ за СИМ карта, 30 цента /минута входящи /изходящи в Монреал, международните разговори ще са дебели, но може да се ползва карта за обаждания, т.е ще стане 30 + 10 = около 40 цента на минута.

http://fido.ca

П.С. пращал съм СМС с ФИДО до БГ и до Египет, не помня колко струва, сигурно пише в сайта
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
myha

Мнение от myha »

blagodaria ti za otgovora mnogo e polezen a za tia FIDO savmestimi li sa s nashite telefoni ili sa na drygi herzove i samo v Mont real li sa ili v ciala Canada ?!?
Blagodaria predvaritelno !
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

c200 написа:...П.С. пращал съм СМС с ФИДО до БГ и до Египет, не помня колко струва, сигурно пише в сайта

20c e izpra6taneto, priemaneto e we4e Free

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

myha написа:blagodaria ti za otgovora mnogo e polezen a za tia FIDO savmestimi li sa s nashite telefoni ili sa na drygi herzove i samo v Mont real li sa ili v ciala Canada ?!?
Blagodaria predvaritelno !

Fido sa w "ciala" Canada po4ti. 900 MHz telefoni ot BG ne stawat za Fido, ako e s 1900 MHz 4estota 6te rabotiat,ako ne sa kodirani za Mtel primerno
Последно промяна от Mark на Нед Мар 12, 2006 2:55 pm, променено общо 1 път.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Аз си донесох от БГ Моторола С380, трибандов, нарочно го бях купил в БГ некодиран и си работи с ФИДО. Зарядното му беше само за 220 В, тук купих някакво за 20 $ и това е. Тоя модел явно е само за Европата, тука не го бяха чували, ама аз купих зарядно за най-близкия номер Моторола (С350 или нещо такова) и стана.
Ако нямаш трибандов телефон, зарежи ГСМ стандарта, Virgin mobile продават в Walmart слушалки Nokia за 58$, че и с 10$ разговори включени в цената, а и ваучерите им са с по-дълъг срок.

P.S. писах по-горе "цена за Монреал", защото всички разговори в Монреал са ми локални и са на тази цена. Като бях в Торонто и Кебек сити ставаше лонг дистанс, т.е. по-скъпо, не знам колко - става въпрос за жълти стотинки.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
asen

Мнение от asen »

FIDO e na 1900MHz.
Osven tova ako imate access do Rogers mojete da izpolzvate i 850.
Заключено