Niakoi da ima idea
Niakoi da ima idea
Za goliamo moe sajalenie praveiki si testa s trevoga razbiram ce ne sabirame tockite. Tozi trudov staj ni barka rabotata(vaji samo tozi po spezialnostta) А всъщност 5 години от живота си се вода продавач консултант във фирмата на мъжа ми Преди това имам още толкова по майчинсво а последната си я прекарвам като компютърен оператор....... Мъжът ми има средно специално но грам стаж след това....та я докарахме до под крушата. Някой ако има някаква идея какво да правиме ще сам много благодарна
Re: Niakoi da ima idea
Защо да важи само по специалноста?renata12 написа: Tozi trudov staj ni barka rabotata(vaji samo tozi po spezialnostta)
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
ако това което пише по-долу е вярно ще бъде супер за всички
Последно промяна от nikito на Съб Мар 04, 2006 11:13 am, променено общо 2 пъти.
Без брато, като за начало. Приятели бяха при Ла Рю на интервю преди 2 седмици и стажа им беше признат.Освен това в Пловдив ,Ги Нолен изрично подчерта ,че се зачита всякакъв доказан с документ стаж.Казармата ако си я завършил до преди 10 години и тя си е стаж.
Аз сега на кого да вярвам?На тебе ли?
Аз сега на кого да вярвам?На тебе ли?
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
-
- Обратна връзка:
Аз по принцип съм инженер-физик без грам стаж по специалноста, но ние (с моята преводачка) измислихме че съм работил като инженер информационни ресурси към една фирма (на майка ми) и поне ще ходя на интервю. Пък по нататък - ще видим.
DCS-31Oct2005
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена