Потвърждение от Виена за получени документи?
Потвърждение от Виена за получени документи?
Здравейте, на 9.02.06 пунах с Булпост документите ни за кандидстстване по процедурата за Квебек, но до момента не съм получила нищо от Булпост, дори обратна разписка няма, това нормално ли е според вас, как мога да проверя какво се е случило с документите ми?
Поздрави,
Лили
Поздрави,
Лили
Можеш да провериш кога и къде е била доставена пратката в интернет страницата на Булпост. Това става чрез кода , който е върху товарителницата, която си попълнила. Там ще разбереш как се е движила пратката. Иначе все още е рано да се притесняваш. Практиката показва, че поне 2 седмици трябва да минат за да получиш отговор. Според мен изчакай поне до 5 март. После можеш да им пратиш един мейл!А що се отнася до обратна разписка , в Булпост такава няма да получиш. Аз съм пращал с тях и не съм получавал никога. Просто практиката не е такава след като можеш online да я проследиш!Здравейте, на 9.02.06 пунах с Булпост документите ни за кандидстстване по процедурата за Квебек, но до момента не съм получила нищо от Булпост, дори обратна разписка няма, това нормално ли е според вас, как мога да проверя какво се е случило с документите ми?

Това е сайтът:
http://www.postaustria.at/
За съжаление нещо в момента не мога да го отворя. И мисля, че беше на немски но все пак може да се ориентиура човек.
http://www.postaustria.at/
За съжаление нещо в момента не мога да го отворя. И мисля, че беше на немски но все пак може да се ориентиура човек.

Аз след като полълних бланката, служитеката си я взе и вкара в компютъра написаното от мен и после разпечата разписка за платена сума, до къде е пратката и подател разписката има номер и искрено се надявам да е този, който ми трябва. Аз ги пуснах от халите, но служителката изглеждаше леко незапозната с това, което трябва да направи. А страничката и при мен не се отваря и не мога да проверя 

- pantera
- Обратна връзка:
Здравей,Lilyana
ние изчакахме точно два месеца преди да се решим да пратим един E-mail.Бяхме получили обратна разписка около 20-25 дни след като пуснахме пакета по пощата и после ни вест ни кост.Както се разбра по-късно писмото ни от Виена се беше изгубило.И ако не бяхме писали на офиса за три дни щяхме да изпуснем срока да потвърдим интервюто си .Така че по мое мнение не чакай прекалено дълго,в никакъв случай не ги притесняваш ако най-любезно попиташ какво става с твоята молба.
Дано да съм помогнала.Успех!
ние изчакахме точно два месеца преди да се решим да пратим един E-mail.Бяхме получили обратна разписка около 20-25 дни след като пуснахме пакета по пощата и после ни вест ни кост.Както се разбра по-късно писмото ни от Виена се беше изгубило.И ако не бяхме писали на офиса за три дни щяхме да изпуснем срока да потвърдим интервюто си .Така че по мое мнение не чакай прекалено дълго,в никакъв случай не ги притесняваш ако най-любезно попиташ какво става с твоята молба.
Дано да съм помогнала.Успех!

Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
nomera na mojta razpiskata e sy6tiq kato na tovaritelnicata, taka 4e trqbva da stane, moje6 da probva6 i ot site-a im www.bgpost.bg, kojto prepra6ta kym avstriq
uspeh!
uspeh!
Ot njakolko mesetza ima problem s otvarjaneto na stranitzata na austria post, no v tazi na BG post ima telefon v tzentralata v SF za tazi usluga spetzialno i tam 6te ti kagat sre6tu nomera ti datata, 4asa na pristigane i imeto na 4oveka , priel pratkata. Znam ot sobstven opit.
Izvinete, 4e dnes pi6a s tezi bukvi, no s dr imam problem
Izvinete, 4e dnes pi6a s tezi bukvi, no s dr imam problem