prisastvie na dete na intervu
prisastvie na dete na intervu
kam vsi4ki koito sa bili na intervu molya bihte li mi kazali dali na6iyat sin tryabva da bade na intervuto dokoltoto mi stana yasno ot pismoto -pokana tryabva ,no kato pitam drygi minali intervuta te ne znayat!a na6iyat naslednik kolkoto ida sam strog ne mu puka t.e. 6te gi nervira mai
dosta.koeto nyama da e dobre.taka 4e kakav e va6iyat savet ?
dosta.koeto nyama da e dobre.taka 4e kakav e va6iyat savet ?
bondjur
Detzata mogat da ne se vodyat na intervyuto, kakto si reshish, 100% sthe ti prechi.
Ако детето е над 22г. -тогава трябва задължително да присъства.
Иначе -за по-малки -НЕ
Иначе -за по-малки -НЕ
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Обратна връзка:
Аз имам същият проблем
. Дилема дали да водя детето или не с мен на интервю. Пише че го искат, но той не знае френски, а английски малко. Едни ми казват води го, други не .... Направо съм объркан. Няма да ми пречи защото не е малък и разбира, може би по скоро ще му е интересно.

Je vous souhaiter tout le bonheur du monde !!!
DCS Vienna - 25.10.2005
Accuse de .. - 30.11.2005
Entrevue - 14.04.2006 - OK
Médecine - xx.xx.2006
DCS Vienna - 25.10.2005
Accuse de .. - 30.11.2005
Entrevue - 14.04.2006 - OK
Médecine - xx.xx.2006
- pantera
- Обратна връзка:
Ето необходимата информация:http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... c&start=15
Успех!!!Linko написа:Водят се само децата, които:
- са навършили 22 г. до датата на интервюто;
- са женени или имат фактическо съжителство с друго лице, без значение на колко години са.
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
На интервюто присъстват всички онези лица, които са поканени т.е. които са изписани в самата покана за интервю. Не поименно изписани, а като категория лица имащи точно определени връзки с основния кандидат.
Абсолютно невъзможна е ситуацията, в която биха попитали на самото интервю: ”Къде е еди-кой си?”, при положение че същия не посочен никъде преди това.
Та не водете детето, ако не е упоменато в поканата, защото след това пък ще се чудите къде (при кого) да го оставите докато трае интервюто.
Абсолютно невъзможна е ситуацията, в която биха попитали на самото интервю: ”Къде е еди-кой си?”, при положение че същия не посочен никъде преди това.
Та не водете детето, ако не е упоменато в поканата, защото след това пък ще се чудите къде (при кого) да го оставите докато трае интервюто.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
при нас
ако детето е под 22 год.,не трябва да се води,ние ходихме и двата пъти без детето.Питаха ни за него,но нетрябва да се води,поне при нас беше така 

Re: при нас
Добре де?PAVLINAP написа:ако детето е под 22 год.,не трябва да се води,ние ходихме и двата пъти без детето.Питаха ни за него,но нетрябва да се води,поне при нас беше така
Моето като беше на 9 години защо го искаха да присъства?
Без генерални заключения моля!
Док............
TROUBLEMAKER
Действително, ако името на дете ви не е изрично посочено в поканата, тогава не го водете. Не оставя добро впечатление - приема се като форма на манипулация, затруднява създаването на спокойна атмосфера и пречи на съсредоточаването на родителите, което е много важно. Това е една, напрактика, делова среща, среща за опознаване, но и за убеждаване във вашите споспобности и перспективност. Едно дете винаги представя родителите от друга гл.т. - като мама и татко, а не като бъдещи труженици на Канада. Моят съвет е да не си навличате допълнително напрежение с грижите по едно дете на интервюто, ОСВЕН ако канадските власти не са посочили в поканата името му като част от задължитено присъстващите. Успех!