Бъбречна криза
Бъбречна криза
Препоръчайте ми спешно добри лекари и подходяща болница в Монреал за бъбречна криза. Благодаря.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Серго,ти си беше добре доколкото си спомням бе човек.Sergo написа:mnogo e gadno znam oba4e si kasmetlia 4e se slu4va tuk a ne v BG, az moite kamani gi stopih po metoda na lidia Kova4eva, tuka neshtata stavat po lesno

Кримоне,търси специалист нефролог.Кризата рано или късно ще я овладеят но това симптоматично лечение.До следващият път.
Трябва да се проведе истинско лечение,което да отстрани причините за появата на конкременти в бъбреците.Не е лесно но става.
Не знам колко лесно стават нещата там както казва Серго,но ако беше тук /в БГ/ или идваш насам докато съм все още тук веднага ще отидем в клиникага по Нефрология/професора ми е личен приятел/ и от там нататък каквото трябва ще се направи.
Док..........
TROUBLEMAKER