E doide i nashia red. Pisha za vtori pat, zashtoto sled kato napisah tzial ferman bez da iskam go iztrih.
Malko info za nas
Glaven kandidat-az na 31, lekar s frenska gimnazia(11/11), angliiski (11/11), tova sa tochkite koito biah napisala
Maj-na 38-ingener, bivsh voenen, angliiski-2 i frenski-0 !!!!( tova dosta ni pritesniavashe kato prepani kamak)
Dete-na 8 meseca, skoro devet i oshte edno na pat- eventualno april
Vliazohme v 9.00. La Rue pochna s men po dokumentite-data na rajdane, adres-brak-koi po red, dete. Kato stigna do deteto, kazah che ochakvame i vtoro. Komentara s usmivka- mnogo ste barzi, razlikata shte e 10-11 meseca. Posle obrazovanie, rabota, sveriavashe vsichko po formuliarite i otmiatashe. Az niamam mnogo trudov staj- a godinite na rabota dokato sam uchila gi namaliavat na 1/3. Rodnini-imam vuicho i zet, no toi v momenta ne jivee v Canada. Na angliiski mi zadade samo edin vapros-kade sam go uchila, v uchilishte li? Kazah da kato vtori ezik , posle sama i imam izkaran TOEFL, dali iska da go vidi. Ne pojela, predpochital da se uveri s sobstvenia si sluh, toest ne na dokumenti , a na pokazani znania v razgovor.
Posle se obarna kam maja mi, na frenski, kak e vasheto ime. Az iztrapnah, biahme pisali 0 nivo i ne misleh che shte go tormozi na frenski, a shte go pita zashto ne znae. Otgovora beshe ne razbiram frenski i se pochna edno konsko-kak smiatate da se opravite v Canada s oficialen ezik frenski, ili ste pragmatik, kato vzemete vizi chak togava, za da ne si davate truda naprazno edva li ne iiiii.....dalga pleada. Az si kazah do tuk biahme, shte uchim frenski i nanovo. Posle prodalji s nego po dokumentite na frenski, kato izcialo polzvahme prevodachkata. Na angliiski ne go pita nishto, a nie kakva podgotovka napravihme na angliiski. No pone ni prizna, che sme chestni i v dokumenta sme pisali 0 nivo na frenski.
Posle pochna da si pishe neshto na komputara, a prevodachkata pochna da ni dava broshuri i da ni obiasniava. Az popitah La Rue- tova oznachavali che sme odobreni i toi otvarna polojitelno. Kazah tova e nashia shtastliv den, a toi-tova niama nishto obshto s kasmeta, prosto si pokrivate neobhodimite tochki, oshte v nachaloto znaeh che shte minete- e tova si e tochki....
Nakraya ni obiasni za badeshtoto bebe. Sega moje da si pratim dokumentite za da ni se zadeistva dosieto, kato pishem che i ochakvame bebe, kato se rodi prashtame akta za rajdane i v Vienna i v Bukuresht sas saotvetnite taxi i kam dvete posolstva. Medicinsko moje da se napravi edva kogato bebeto navarshi 3 meseca, zatova triabvalo da gi napravin zaedno, zashtoto imalo davnost.
E tova beshe, minahme dosta barzo, kato izlizahme beshe 10 bez 10, toest intervuto proteche za po malko ot chas.
Prevodachkata beshe mnogo mila, beshe ni ot goliama polza.
Dano da sme bili polezni kato spodelihme, pojelavam uspeh na vsichki, nezavisimo na kakav etap sa