Темата за сбиркатa в София стана атрактивна след последната такава и проблема с местата в заведението.
Ще започна с това,че в Дървеното сме се събирали и повече хора от вчера неделя19.02.2006 и имаше места за всички.Просто този проблем се решава с една резервация за съответния ден.Избираме си маси,запазваме съответен брой места и и така всички ще сме заедно и седнали нармално.Именно затова пускам темата от сега за да се преброим колко ще се събираме и да можем навреме да си запазим маси и най-важното е присъствието за да оправдаем тази резервация.
Иначе,както предложи в една анкета "Колегата'' Jevees ,педложението за смяна на заведението,аз лично нямам нищо против.Само едно нещо е пропуснато,а то е ,че една смяна на заведението е с цената на разбиване на сбирката и постоянно ще има хора да си мислят,че се събираме на едно място ,а всъшност сме на друго.
Затова пак казвам,че при една по-добра организация няма да имаме проблеми с местата.
И така първите двама сме на линия.кой са другите?
СБИРКА В СОФИЯ!!!
- coolcoldy
- Обратна връзка:
СБИРКА В СОФИЯ!!!
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
- coolcoldy
- Обратна връзка:
И така,явно тази тема не е атрактивна и беше забравена назад в дните.Явно няма да можем да се преброим с нея и да се направят резервации навреме.Затова аз я повдигам отново.
Вече съм направил табелката.С нея ще може да се разпознава масата на канадската група.Така който и нов човек да доиде ще може да ни намери.
И да знаете докато се чудите дали да сменяте заведението и къде да го сменяте,аз ще бъда всяка неделя в Дървеното за от онези които се канят да доидат на срещи.
С риск да се повторя искам да ви кажа,че нямам нищо против да се сменя заведението,но аз ще отида там тогава когато се отвърди за последно кое ще е то,дали онова до съдебната палата,дали ще е онази бирария с големите маси до петте кюшета или ще е някое по-лъскаво с бели покривки,тапицирани столове в стил"Луй14" и тежки завеси от кадифе на прозорците-вие избирате.Но до тогава може да дойдете в копторното Дърво и да се разберете на място.
А между временно ако искате мога и аз да напавя едно предложение за ново заведение-това е една бирариика с лятна градина в центъра на гр.Сливнитца,тъкмо ще ми много удобно и дори пеш мога да стигна до там.Има и място за паркиране за онези от вас които са с коли детски кът за децата и редовен транспорт за тези без коли.Намира се на28км.от кв.Люлин посока Белград/тава разбира се е иронична шега за онези които смятат,че Дървеното е далече от дома му/
Обобщавам-Неделя 26.02.2006г. мястото засега е Дървеното часа 17:00.На масата ще има табелка обозначаваща"запазена" за канадската група.Елате за да се разберем дали ще има сбирки повече или няма да има.
Вече съм направил табелката.С нея ще може да се разпознава масата на канадската група.Така който и нов човек да доиде ще може да ни намери.
И да знаете докато се чудите дали да сменяте заведението и къде да го сменяте,аз ще бъда всяка неделя в Дървеното за от онези които се канят да доидат на срещи.
С риск да се повторя искам да ви кажа,че нямам нищо против да се сменя заведението,но аз ще отида там тогава когато се отвърди за последно кое ще е то,дали онова до съдебната палата,дали ще е онази бирария с големите маси до петте кюшета или ще е някое по-лъскаво с бели покривки,тапицирани столове в стил"Луй14" и тежки завеси от кадифе на прозорците-вие избирате.Но до тогава може да дойдете в копторното Дърво и да се разберете на място.
А между временно ако искате мога и аз да напавя едно предложение за ново заведение-това е една бирариика с лятна градина в центъра на гр.Сливнитца,тъкмо ще ми много удобно и дори пеш мога да стигна до там.Има и място за паркиране за онези от вас които са с коли детски кът за децата и редовен транспорт за тези без коли.Намира се на28км.от кв.Люлин посока Белград/тава разбира се е иронична шега за онези които смятат,че Дървеното е далече от дома му/
Обобщавам-Неделя 26.02.2006г. мястото засега е Дървеното часа 17:00.На масата ще има табелка обозначаваща"запазена" за канадската група.Елате за да се разберем дали ще има сбирки повече или няма да има.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Уважеми съфорумци, ТАЗИ НЕДЕЛЯ, 17.00ч., Дървото.
И ако някой идва за първи път - да НЕ пита сервитьорките, а да мине ако трябва от маса на маса и да пита хората.
А Coolcoldy, с тази категорична 'дървена'позиция да дойде на време и да донесе този прослувут кленов лист и да го сложи на масата.
Поздрави на всички.