покана за посещение на родител
покана за посещение на родител
Прочетох изискванията за посещение на родител,но имам няколко въпроса.1.Нотариално заверената покана свободен текс ли е или има някакъв формуляр,които се попълва?2.Когато се издава бележка от местоработата на канещия-има ли определен минимум от време ,за които да си работил за тази компания-примерно 3 месеца или може да си работил първо за една компания и след това да си сменил работата.Питам,защото моят слу4аи е такав: пристигнахме края на август,мъжът ми работи за една компания 3 месеца сега е на нова работа.Искаме да поканим баща ми на гости,но нямаме 1 година направена в Канада , мъжа ми ще е направил поне 3 месеца на новата работа,това добре ли е за поканата или има и други изисквания?Идеята ми е важно ли е колко време е работил?Ако някои е канил родител ще съм много благодарна ако ми кажете повече за процедурата.Благодаря на всички предварително за отговорите..
Давам ти инфо което е100%- застот аз ли4но сам си вадл виса -туристи4еска -и сам посеставал Канада.
Поканата бе6е от сестра ми -написана свободен текст- саответно бя6е написала адрес, тел .... , кои каде работи и и отдолу се бяха подписали тя и зет ми.никакви нотариални заверки няма6е. тя бе6е снимала на ксерос документите които показват статуса им в Канада.
тва бе6е вси4ко от канестия-останлото от док дето се подават си има списък от саответното посолство.
И несто друго- ре6ението да дадат виса е субективно -като наи важна тежест според мене етази на тоя от посолството да му се поакже 4е тоя 4овек дето отива вКанда сте се варне.
другото е ала бала- може и 1000 док да покаже6-но вапроса е като иде маста ти на интервиу- както се казва да се даржи достоино.
Поканата бе6е от сестра ми -написана свободен текст- саответно бя6е написала адрес, тел .... , кои каде работи и и отдолу се бяха подписали тя и зет ми.никакви нотариални заверки няма6е. тя бе6е снимала на ксерос документите които показват статуса им в Канада.
тва бе6е вси4ко от канестия-останлото от док дето се подават си има списък от саответното посолство.
И несто друго- ре6ението да дадат виса е субективно -като наи важна тежест според мене етази на тоя от посолството да му се поакже 4е тоя 4овек дето отива вКанда сте се варне.
другото е ала бала- може и 1000 док да покаже6-но вапроса е като иде маста ти на интервиу- както се казва да се даржи достоино.
поканата е свободен текст , аз лично позлвах тази дето е дадена като пример в bulway , аз бях в същото положение , тъкмо бях сменила работата , на бележката не пишеше откога работя , но заплатата ми и длъжността - да .
освен това бях казала на майка ми какво трябва да обясни , ако питат за смяната .
също така бях сменила адрес , предполагам е незначително , но е хубаво да подготвите хората , които каните да имат отговор на всеки въпрос .
нейното подаване на документи и интервю мина за един ден в Букурещ , имаше и преводач от страна на посолството .
освен това бях казала на майка ми какво трябва да обясни , ако питат за смяната .
също така бях сменила адрес , предполагам е незначително , но е хубаво да подготвите хората , които каните да имат отговор на всеки въпрос .
нейното подаване на документи и интервю мина за един ден в Букурещ , имаше и преводач от страна на посолството .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
ПОКАНА НА РОДИТЕЛИ - Линк? или текст?
Здравейте,tochica написа:поканата е свободен текст , аз лично позлвах тази дето е дадена като пример в bulway , аз бях в същото положение , .
Интересувам се за текста на поканата за родители. Разбрах, че е свободен текст и както разбирам от Точица имало и някакъв пример в BULWAY.
Търсих в BULWAY но сега нищо няма там. Може ли някой да ми даде линка или да постне примерен sample тук.
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
~ Winston Churchill