Визитки в Монреал?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
survivor

Визитки в Монреал?

Мнение от survivor »

Къде могат да се направят :nenam: Абе аз адреси мога да намеря, ама ако сами сте открили някое място и сте доволни от него, ще се радвам на препокъки. Цената също е фактор за мен :wink:
Аватар
bbb

Re: Визитки в Монреал?

Мнение от bbb »

survivor написа:Къде могат да се направят :nenam: Абе аз адреси мога да намеря, ама ако сами сте открили някое място и сте доволни от него, ще се радвам на препокъки. Цената също е фактор за мен :wink:
http://www.creationexpress.com/
M.Sc.

Мнение от M.Sc. »

Samo kato ideia...ima xubav karton za vizitki Bureau en Gros, s edin lazeren printer niama li da ti e po-dobre( razbira se ako imash printer)...Pravia si gi sam.
Pravi tova koeto neiskash da ti napraviat!
survivor

Мнение от survivor »

Благодаря ви много за идеите :wave:
survivor

Мнение от survivor »

За тези, който може да се заинтересува, идеята да си направиш сам визитките се оказа много лесно изпълнима. Че хартията се продава в Бюро ън Гро (Staples) разбрахме, ама на всичкото отгоре в Интернет спокойно могат да се намерят темплейти. Ето ви една страница с такива:
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Сървайвър, ако искаш да си правиш сама ето и друго място: http://www.vistaprint.ca

Обаче дизайните са им доста скромни.
survivor

Мнение от survivor »

Благодаря, това наистина е много хитро и си намерих дизайн който много ми харесва (аз и без това съм скромен човек :wink:) обаче там експресната услуга е 2 седмици (за двайсетина долара), а аз май вече съм закъсняла. Но за тези които могат да отделят 3 седмици за чакане, могат да им изпратят 250 визитки за десетина долара с таксите. Държа пред себе си една такава визитка от тази фирма, така че не е мошеническа фирмата. Още веднъж благодаря и лек ден на всички :D
pop

Мнение от pop »

survivor написа:Благодаря, това наистина е много хитро и си намерих дизайн който много ми харесва (аз и без това съм скромен човек :wink:) обаче там експресната услуга е 2 седмици (за двайсетина долара), а аз май вече съм закъсняла. Но за тези които могат да отделят 3 седмици за чакане, могат да им изпратят 250 визитки за десетина долара с таксите. Държа пред себе си една такава визитка от тази фирма, така че не е мошеническа фирмата. Още веднъж благодаря и лек ден на всички :D
Vistaprint са железни, ползвал съм ги много пъти и в Канада и в Щатите за визитки, летърхед, адресни лепенки и т.н. и никога не са ме дънили.
valBG
Обратна връзка:

buz cards

Мнение от valBG »

zdr

az si napravix tyk

www.vistaprint.com

250 mi legnaxa 22$CAD

mnogo barzo doidoxa ot US
joro

Re: buz cards

Мнение от joro »

Аз си правя визитките сам в къщи, с един цветен принтер и софтуер, само дето цената накрая ми излиза почти същата, като да ми ги направят в някоя агенция.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Заключено