Визитки в Монреал?
Визитки в Монреал?
Къде могат да се направят :nenam: Абе аз адреси мога да намеря, ама ако сами сте открили някое място и сте доволни от него, ще се радвам на препокъки. Цената също е фактор за мен 

Re: Визитки в Монреал?
http://www.creationexpress.com/survivor написа:Къде могат да се направят :nenam: Абе аз адреси мога да намеря, ама ако сами сте открили някое място и сте доволни от него, ще се радвам на препокъки. Цената също е фактор за мен
За тези, който може да се заинтересува, идеята да си направиш сам визитките се оказа много лесно изпълнима. Че хартията се продава в Бюро ън Гро (Staples) разбрахме, ама на всичкото отгоре в Интернет спокойно могат да се намерят темплейти. Ето ви една страница с такива:
Сървайвър, ако искаш да си правиш сама ето и друго място: http://www.vistaprint.ca
Обаче дизайните са им доста скромни.
Обаче дизайните са им доста скромни.
Благодаря, това наистина е много хитро и си намерих дизайн който много ми харесва (аз и без това съм скромен човек
) обаче там експресната услуга е 2 седмици (за двайсетина долара), а аз май вече съм закъсняла. Но за тези които могат да отделят 3 седмици за чакане, могат да им изпратят 250 визитки за десетина долара с таксите. Държа пред себе си една такава визитка от тази фирма, така че не е мошеническа фирмата. Още веднъж благодаря и лек ден на всички 

Vistaprint са железни, ползвал съм ги много пъти и в Канада и в Щатите за визитки, летърхед, адресни лепенки и т.н. и никога не са ме дънили.survivor написа:Благодаря, това наистина е много хитро и си намерих дизайн който много ми харесва (аз и без това съм скромен човек) обаче там експресната услуга е 2 седмици (за двайсетина долара), а аз май вече съм закъсняла. Но за тези които могат да отделят 3 седмици за чакане, могат да им изпратят 250 визитки за десетина долара с таксите. Държа пред себе си една такава визитка от тази фирма, така че не е мошеническа фирмата. Още веднъж благодаря и лек ден на всички
Re: buz cards
Аз си правя визитките сам в къщи, с един цветен принтер и софтуер, само дето цената накрая ми излиза почти същата, като да ми ги направят в някоя агенция.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп