..

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
newuser_

..

Мнение от newuser_ »

--
Последно промяна от newuser_ на Съб Фев 18, 2006 6:05 am, променено общо 1 път.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Няма такъв филм.
Изображение ... и в темите също!
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Vav Toronto be6e taka pone dopredi 1 godina.
kakвото потърсило,такова намерило
Aries

Мнение от Aries »

Виж какво, приятелю, недей да слушаш мненията на разни хора дали има или няма такъв филм, за да не съжаляваш после. Защото в Квебек може и да няма, ама в някой други провинции е съвсем реално...
Затова по-добре си извади такъв документ. Даже да се окаже, че ти е излишен не вярвам да дадеш за него майка си и баща си. А икономията може да е наистина сериозна.
Godis

Мнение от Godis »

Aries написа:Виж какво, приятелю, недей да слушаш мненията на разни хора дали има или няма такъв филм, за да не съжаляваш после. Защото в Квебек може и да няма, ама в някой други провинции е съвсем реално...
Затова по-добре си извади такъв документ. Даже да се окаже, че ти е излишен не вярвам да дадеш за него майка си и баща си. А икономията може да е наистина сериозна.
Ми човека пита точно за Квебек, а застраховката се определя спрямо тукашния стаж. Ако някой има друга информация за Квебек, да каже.
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

...
Последно промяна от Krassiiv на Чет Фев 16, 2006 12:35 am, променено общо 1 път.
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Krassiiv написа:Интересно в кои провинции признават подобни бележки
В които застраховката - отстъпката от такава бележка = застраховката в Кебек :D :wink:
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Квото и да си говорим в Квебек застраховките са най-ниски.
Изображение ... и в темите също!
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Nali vi kazah vav Ontario vazat tezi belezki.Spestiavash po okolo 30-40 na mesec. :metro: : :P
kakвото потърсило,такова намерило
Godis

Мнение от Godis »

:) че тя на мен застраховката ми е колкото вашето намаление :)
Aries

Мнение от Aries »

Godis написа:Ми човека пита точно за Квебек, а застраховката се определя спрямо тукашния стаж. Ако някой има друга информация за Квебек, да каже.
Ми днеска пита за Квебек, пък утре ще му хрумне да се премести по на запад... Бележката никога не е излишна.
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

...
Последно промяна от Krassiiv на Нед Фев 19, 2006 8:59 pm, променено общо 1 път.
kirelaki
Обратна връзка:

Мнение от kirelaki »

moje da govorim i s cifri! na 25-ija den sled kato pristignahme /noemvri 2004/ si napravihme /az i jenata/ zastrahovka za kolata /13 god. toyota Tersel/ za 46 CAD za mesec, bez da imame mestni knijki, daje testovete ne bjahme minali. Sled kato iztekoha 6-te meseca na zastrahovkata / ve4e i dvamata s mestni knijki/ , ja podnovihme ve4e za dve godini kato vodestijat e jenata za cena ot 22CAD za mesec. Zastrahovatelkata ne ja poznavame, ne sme ja vijdali. Samo tri pyti sme govorili po telefona/ dva pyti za pyrvata zastrahovka i edin pyt za podnovjavaneto/. po telefona i kazahme, 4e imame belkejki ot KAT ot DZI i t.n. , a tja milo ni otgovori, 4e tova tuk/Mtl/ ne pomaga.
Vseki s kysmeta si!
Nadia&Petar
Обратна връзка:

Мнение от Nadia&Petar »

Lichen opit: takava belejka mi pomogna da plastam 30-40% po-malko, dori pri parva zastrahovka v QC, i s knijka ot 2 meseca.

Dobre e da e napisana iasno (moiata beshe na angliiski) i da ima podpis i pechat.

Interesnoto e che niakolko agenta mi otkazaha, no edin ot TD samo poiska da mu ia pratia po fax i beshe ok.

Ako ima znachenie: beshe petak sled obiad i agenta beshe s malko staj, no s mnogo dobro nastroenie.
Aries

Мнение от Aries »

kirelaki написа:moje da govorim i s cifri! na 25-ija den sled kato pristignahme /noemvri 2004/ si napravihme /az i jenata/ zastrahovka za kolata /13 god. toyota Tersel/ za 46 CAD za mesec, bez da imame mestni knijki, daje testovete ne bjahme minali. Sled kato iztekoha 6-te meseca na zastrahovkata / ve4e i dvamata s mestni knijki/ , ja podnovihme ve4e za dve godini kato vodestijat e jenata za cena ot 22CAD za mesec. Zastrahovatelkata ne ja poznavame, ne sme ja vijdali. Samo tri pyti sme govorili po telefona/ dva pyti za pyrvata zastrahovka i edin pyt za podnovjavaneto/. po telefona i kazahme, 4e imame belkejki ot KAT ot DZI i t.n. , a tja milo ni otgovori, 4e tova tuk/Mtl/ ne pomaga.
Че то от 22 надолу, къде повече???
Заключено