novi kandidati za kanada

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
svilena

novi kandidati za kanada

Мнение от svilena »

Привет на всички от форума нашето семейство тепърва започва процедурата за Квебек има ли други които са на нашето ниво моля за мнения и препоръки,Ние сме вишисти с магистърска степен по икономика и две деца на 12 и 3 години.
Аватар
stanchev71

Мнение от stanchev71 »

ima ... ima :lol:
В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги...
Изображение
Аватар
stanchev71

Мнение от stanchev71 »

i nie sme v na4aloto...
В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги...
Изображение
ts

Мнение от ts »

1.Четете форума!
2. Ако нещо не стане ясно, задавайте конкретни въпроси, защото всяка кандидатура е специфична и не могат да се дават универсални съвети.
3. Е, има един универсален съвет: учете много сериозно френски, без него няма да минете интервюто!
Успех!
Garraty

Мнение от Garraty »

Ние също сме в изходна позиция :( - жена ми още не си е извадила задграничен паспорт а камо ли за по-натам...имаме едно момченце почти на шест години...аз вече изкарах едно ниво в Френския Културен Център и сега от началото на Февруари ще записвам второ...но мисля че е рано за подаване на документи...ще изкарам поне още две нива...ех, ако беше английски :( ...м/у другото - добре че е английския, иначе щеше да ми е още по-трудно...Аз съм завършил финанси в УНСС, жена ми е завършила лесото - ландшафтна архитектура...та в тази връзка да попитам - има ли работа за хора с такова образование? За икономистите е ясно, но за хората от лесото би трябвало да е по-лесно? Има ли някой отвъд голямата вода с такава или подобна професия? Дали изобщо лесотехническия е предимство? Благодаря за всичко отговори предварително...
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

Мнение от coolcoldy »

за Garraty!
Много добър профил за кандидатура за Кебек.Дори Лесотехническите специалности се търсени професии,затова може да се наложи жена ти да е водеща.Но най-важното е да се подготвите добре с езика(френският,англииският е само предимство и то най-вече там на място)
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Stanimira

Мнение от Stanimira »

И ние сме в началото, сменяме задграничните паспорти.

Ще поддържаме връзка!
Аватар
iv

Мнение от iv »

И ние сме с две деца на 3 и 12г.
Сега му е времето!!!
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
ina_mk

Мнение от ina_mk »

(френският,англииският е само предимство и то най-вече там на място
Нашите кумове вече четвърта година живеят в Монреал и заминаха без да знаят добре френски. Там изкараха техните безплатни курсове, но и сега, като ги питам, казват, че си говорят на английски и нямат проблеми. Според мен френският е повече за интервюто, а вече зависи в каква работна среда ще попаднеш там и кой език ще ти трябва повече.
Аватар
Shock
Обратна връзка:

re

Мнение от Shock »

има много знайни и незнайни войни :))) Garraty, не се притеснявай ако трябва жена ти да е водещ, и при нас е така ! Айде малко мъжка солидарност;) Имайте предвид , че летвата за нивото на френския се е вдигнала , може би неофициялно , и поради масова спекулация при попълването на високо ниво и незащитаването му на самото интервю. И нас именно езика ни бави (де да беше английски и ние си казваме :) ) така ,че само в букварите е спасението давайте да четем :)
успех
Аватар
DIMELBE

ПИТАЙТЕ И ТЪРСЕТЕ

Мнение от DIMELBE »

Здравейте, препоръките ни към Вас са единствено да не се безпокоите да питате - по принцип доста от нещата /особено за началните документи и т.н и за всичко останало разбира се/ са вече обсъждани доста пъти във форума и може в "търсене" да намерите безброй много неща - ако нещо не става ясно всеки съфорумец би ви насочил - ТОЗИ ФОРУМ Е МНОГО ГОТИН - И ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ХОРА СА СЕ СЪБРАЛИ В НЕГО - ТАКА ЧЕ, ДОБРЕ ДОШЛИ!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Аватар
darklady
Непокорна

Re: ПИТАЙТЕ И ТЪРСЕТЕ

Мнение от darklady »

DIMELBE написа:.....ТОЗИ ФОРУМ Е МНОГО ГОТИН - И ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ХОРА СА СЕ СЪБРАЛИ В НЕГО - ТАКА ЧЕ, ДОБРЕ ДОШЛИ!
Така си е! :lol: :lol: :lol:
Невъзможното е предизвикателство!
Garraty

Мнение от Garraty »

Благодаря на всички за отговорите! :D Ще гледам да пиша и помагам с каквото мога, което към момента е доста нищожно като количество. :(. Все пак ако на някой му трябва речник или учебник по френски да се обажда - имам трите PANORAMA на *.pdf-та, от един от предните ми постове има линкове към речници и така. Иначе трябва ли да казвам че http://www.bgcanada.com ми е homepage-а от около 4 месеца? :D Форума е страхотен и винаги се намира кой да отговаря на въпросите на потребителите за което пак ви благодаря!

Поздрави,

Garraty

P.S. ах да, щях да забравя - ако на някой му трябват CD-тата за новия учебник на Френския Център - CAMPUS за първите 3 нива да ми пише ЛС, ще видим какво може да се направи! :D
Аватар
soleil

Мнение от soleil »

И ние сме на път да подадем документи, но аз се трудия над френския :shock: и сигурно ще ги изпратим смело след около 3 месеца!
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Според мен френският е повече за интервюто
Tova absoliutno ne e viarno!!!
Ako smiatate naistina da jiveete v Quebec frenskia e neobhodim (osven ako ne ste v IT sferata). Ako mislite prosto da izpolzvate kratkata procedura - tova e drugo ne6to.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Заключено