Dokumenti

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Stanimira

Dokumenti

Мнение от Stanimira »

Здравейте,

Започваме скоро процедурата за Квебек със съпруга ми. Оказа се, че аз ще съм основния кандидат.
Всичките дипломи от образованието ми са преведени на английски, а аз ще пиша, че първия чужд език е фрески. Трябва ли пак да се превеждат на френски или да преведем и останалите докумнети на английски?
Също да попитам, има магистърска степен МИО, но досега има стаж година и половина катоофис асистент- дали това се котира?
А съпруга ми е ресторантьор - само а английски, записа висше и е първа година -бизнесадминистрация.
Как ви се струва това въз основа на вашия опит, скъпи форумци? Надявам се да имаме шанс, но знае ли чоевк?
И още нещо - в дипломата ми за средно и висше образование са описани хорариума по френски, но според една от фирмите, към която се обърнахме твърди, че трябва да представя TEF диплома, иначе ще ни забавят много.Тя важи една година, не е ли по-добре да се вземе такава диплома малко преди интервюто?
Поздрави и благодаря на всички, които ще ми помогнат със съветите си и опита. :)
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Какъв ти е хорариума часове по френски, ако не е тайна?
Stanimira

Документи

Мнение от Stanimira »

точно не мога да кажа в момента, но 5 години по 17 часа седмично, френски и бизнес-френски, отделно, 2 семестъра във ВИНС.
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Зарежи фирмите, каквито и да са. Както навсякъде се споменава - цялата необходима информация можеш да намериш тук и на официалните сайтове.
Не ти трябва TEF диплома или други, ти имаш предостатъчен хорариум часове в дипломата си - това може да се види.
Единственото което трябва да направиш /относно френския де/ е да определиш нивото си.
А като цяло за кандидатурата ви - online test и точковата система.
Успех!
Stanimira

Dokumenti

Мнение от Stanimira »

Blagodarq
Заключено