Pismo ot Bukuresht i za men - Interview Waiver

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
moni

Pismo ot Bukuresht i za men - Interview Waiver

Мнение от moni »

Predi malko polu4ih e-mail, 4e niama da imam intervu i 4e meditzinskite formuliari sa prigotveni, samo triabva da potvardia poshtenskia si adres v Canada, za da mi gi pratiat.

Podadeni dokumenti: 13.06.2002
IELTS izpraten December 2003
Angie

Мнение от Angie »

Честито Мони :beer: Успех и бърза процедура нататък и да пием по едно на канадска земя :D
didi nesh

Мнение от didi nesh »

Честито и от мен! Успех до края!
Аватар
perah

Re: Pismo ot Bukuresht i za men - Interview Waiver

Мнение от perah »

moni написа:Predi malko polu4ih e-mail, 4e niama da imam intervu i 4e meditzinskite formuliari sa prigotveni, samo triabva da potvardia poshtenskia si adres v Canada, za da mi gi pratiat.

Podadeni dokumenti: 13.06.2002
IELTS izpraten December 2003
Честито Мони!

Обаче защо споменаваш адрес в Канада? ти от там ли действаш процедурата?
If you aren't the star of your own life, you're the supporting player in someone else's.
DaniH

Re: Pismo ot Bukuresht i za men - Interview Waiver

Мнение от DaniH »

moni написа:Predi malko polu4ih e-mail, 4e niama da imam intervu i 4e meditzinskite formuliari sa prigotveni
Честито, супер, и аз бях без интервю, направо ми пратиха медицинските, чак не можех да повярвам. Успех и занапред!
moni

Мнение от moni »

Blagodaria, dano i za vsi4ki ostanali neshtata stanat po-barzo ot o4akvanoto.

Adres spomenavam v Canada, zashtoto ot 2 g. po4ti sam tuk, az ofitzialno ne si biah smenial adresa, BG s tozi v Toronto, no te iavno sa reshili, 4e e po-dobre da i gi izpratiat napravo tuk, vmesto da se prashtat v BG i ottam da mi gi prashtat tuk. Az medicals tuk shte pravia.
Заключено