Пуснати документи
Пуснати документи
Здравейте съфорумци,пратих DCS на 1 декември 2005,получих обратна разписка на 5 декември 2005 и оттогава ни вест ни кост.Ако има някой като мен нека пише.Колко още да чакам,мога ли да пращам вече e-mail или ще ги ядосам "тези във Виена"
-
-
- Обратна връзка:
Здравей Марине,при мен положението е като при теб,с тази разлика 4е DCS-то сме го пратили на 6 декември,документите пратихме с куриер и следихме пратката по интернет,документите бяха получени във Виена на 09 декември.Наел съм си пощенска кутия в централна поща-уж за по-сигурно,но още нямаме писмо.Аз вече си мисля че или писмото се е загубило,или тия въобще няма да ми отговорят
В понеделник ще им пиша по e-mail.Не съм сигурен обаче за адреса дали е този???
siqvienne@mrci.gouv.qc.ca

В понеделник ще им пиша по e-mail.Не съм сигурен обаче за адреса дали е този???
siqvienne@micc.gouv.qc.ca
biqvienne@micc.gouv.qc.ca
Lisa.Schreiber@mrci.gouv.qc.ca
Това са все имейли на Виена.
biqvienne@micc.gouv.qc.ca
Lisa.Schreiber@mrci.gouv.qc.ca
Това са все имейли на Виена.
Ако се притеснявате, по-добре им напишете едно кратичко, любезно, но подсещащо е-мейлче. От рода на името ми е ........, еди-кога си изпратихме молба за ... заедно с придружаващите ю документи и чек за платена такса от ..... долара. Притеснявам се, защото до момента не съм получил/а потвърждение за получаване. Извинете за безпокойството, но бихте ли ни информирали относно нашата молба за селекция.
Искренос ваш,
...........................
Аз на два пъти съм пращала такива е-мейли - до Букурещ, последния път прес декември, защото документе ми се бавиха и двата пъти ми отговориха бързо и доста изчерпателно. Действа успокояващо. иначе мисля, че нещата се бавят в момента заради изминалите коледни и новогодишни почивки. Дерзайте!
Искренос ваш,
...........................
Аз на два пъти съм пращала такива е-мейли - до Букурещ, последния път прес декември, защото документе ми се бавиха и двата пъти ми отговориха бързо и доста изчерпателно. Действа успокояващо. иначе мисля, че нещата се бавят в момента заради изминалите коледни и новогодишни почивки. Дерзайте!
-
- Обратна връзка:
На 26.01.06 пратих e-mail и чакам отговор.Щом го получа веднага ще пиша.Пишете и Вие любезен и кратък e-mail,защото ако е много дълъг казват,че не го четат.Пишете ако има отговор
Последно промяна от Марин на Пон Фев 06, 2006 3:11 pm, променено общо 1 път.
Подадени DCS-01.12.05
Обратна разписка-05.12.05
Accuse de reception-06.02.06
Интервю- 30.11.06-УСПЕШНО
DOC за Букурещ-18.12.06
Баркодове-19.04.07
Направени медицински-03.05.07
Покана за визи - 31.05.07
DOC за Букурещ-18.12.06
Баркодове-19.04.07
пуснати документи
Марине не се отчайвай, ние също като теб имахме този проблем. Нашите документи ги изпратихме за Виена на 02.09.2005 година. До 10.01.2006 година нямахме никакъв отговор. Тогава решихме да им изпратим факс със запитване, а също така и e-mail със същия текст. Само след 2 часа от пускането на нашия факс получихме отговор по факса и по нашия e-mail, че имаме заведено досие и да очакваме в най-скоро време покана за интервю. Бяхме много изненадани, когато 2 дни по-късно ни изпратиха отново факс и e-mail с което ни канят на интервю на 23.02.2006 година.
Нашият съвет е потърси връзка с тях - по телефон, факс и e-mail. Ако имаш други запитвания по този въпрос, ще ти отговорим.
Успех и късмет
Нашият съвет е потърси връзка с тях - по телефон, факс и e-mail. Ако имаш други запитвания по този въпрос, ще ти отговорим.
Успех и късмет
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
На 31.01.06 получих отговор на e-mail.Забавянето се дължало на технически причини,но сега всичко е изчистено и ще бъда поканен на интервю април или май.На 06.02.06 получих писмо-accuse de reception със същия отговор.Трябва да залягаме над френския.
Подадени DCS-01.12.05
DOC за Букурещ-18.12.06
Баркодове-19.04.07
DOC за Букурещ-18.12.06