Кога се плаща Landing Fee?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
sunrise

Кога се плаща Landing Fee?

Мнение от sunrise »

Здравейте, форумци.
Минах интервюто за Канада през октомври в NY и ми казаха, че ще ми изпратят повърждение по пощата. Не съм наясно обаче кога трябва да платя Landing fee - сега, докато чакам потвърждението или след като го получа? Моля, дайте пояснения как протича процеса от тук нататък. Благодаря.
Аватар
rafta

re

Мнение от rafta »

Landing fee ste platish kogato ti izpratjat medizinskite, zashtoto izprashtaiki medizinskite znachi che prodalgavash i vsichko e nared. Pedpolaga se che si zdrav i zatova kogato si poluchish medizinskite ti kazvat i da platish Landing fee, koito v sluchai na otkaz ot viza se vrashtat.
Uspeh
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

В понеделник (23 Януари) има федерални избори. Ръководителите и на двете партии които евентуално ще съставят новото правителство, обещаха, че веднага и значително ще намалят Landing fee-то, така че по-добре не бързай да го плащаш, а изчакай до последния възможен момент ... :wink:!
Obey gravity ... It's the law!
sunrise

Мнение от sunrise »

Благодаря VanBC - ценен съвет :)
а иначе съм минал интервюто и медицинските, но казаха, че допълнително ще ми пратят потвърждение и инструкции за визата по пощата.
Заключено