? към счетоводителите в Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Margot

? към счетоводителите в Канада

Мнение от Margot »

Честита Нова Година. Пожелавам здраве и успехи на Всички учасници във форум Бгkанада!

Искам да попитам работещите като счетоводители в Канада кой е предпочитаният софтуер за водене на счетоводството на малки и средни фирми (на англ. език)? От къде е най-изгодно да се купи? Също така бихте ли препоръчали книжки самоучители за елементарно деловодство?

Благодаря предварително.
claire
Обратна връзка:

Мнение от claire »

Nai upotrebiavaniat e Simple Comptable, moje na francais i anglais. Dori go ima v bibliotekite, moje6 da si vzeme6 knigata plus CD i da razu4i6 kak raboti. Drug product e Accomba Fortune 1000, dori niakoi po-malki firmi vse o6te sa pod DOS.
Светла, Цветелин, Мартин и Алекс
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Programi

Мнение от hullboy »

Zdraveite

Poneze sam zavarsil tuk schetovodsto ste dobavja oste:

Simply Accounting , Quick Books, za malki firmi. S tezi programi imahme upraznenia.
AC PAC za po goljami firmi tazi programa sasto se uchi edin semester, no logikata e che povecheto studeni verojatno ste popadnat v po malki firmi zatova se nabljaga poveche na parvite 2 programi

Pozdravi

Hullboy
Margot

Мнение от Margot »

Много Ви благодаря! Страхотни сте!
Gesh

Мнение от Gesh »

Мои познати в САЩ са с Quick Books. Тук знам за две малки фирми, които са с QB също.
fibo2134

Мнение от fibo2134 »

Margot,
ako si dobre s SAP, ima goliama veroiatnost po-golemi (dobre plastasti) firmi da ti obarnat vnimanie. vapreki che kakto dopalniha kolegite po-gore e dobre da znaesh i drugite. modeling na excel sasto se uvajava, osobeno v po-visoko nivo.
Energy flows through the path of least resistance.
Заключено