Zdraveite,
Imam slednia vapros. Imam izkarani 150 chasa frenski v chastna firma za koeto pratih dokument s DCS-a vav Viena. Obache te sega mi iskat 4 nivo vyv Alliance Francese ili druga priznata institucia.
Shte me priemat li za kandidat ako samo izkaram izpit za nivo v Frenskia institute ili IChS i im pratia dokumenta ot izpita, bez da karam samoto nivo?
Blagodaria na vsichki koito dadat mnenie!
Dokument za nivo na frenski ezik
ре
здравей , аз ще имам същия проблем ..тоест няма да карам курсове в ИЧС а ще дам изпит там, можеш да хванеш просто една учителка да ти напише определен брой часове, да завериш документа и да им го пратиш заедно с кетапа от ИЧС, само че внимавай да съответстват часовете с новото, което покриваш...има и друг вариант , можеш да си платиш курса в ИЧС и да не го посещаваш а само да положиш изпит накрая ..ако искаш обади се на г-жа Михайлова в ИЧС-то и я питай за втория вариант, телефона е 872 37 48
успех
П.П.
пиши едно Л/С да ми кажеш какво е станало
успех
П.П.
пиши едно Л/С да ми кажеш какво е станало
Ако докажеш нивото на знание с документ за издържан изпит към Алианс-а или ИЧС, няма да имаш проблем. Не е важно колко часа френски си взел или къде си го научил, важното е да докажеш владеенето на съответното ниво, което претендираш или което ти се изисква от имиграционните. Според мен - явявай се на изпита и гледай да го покриеш. Взе ми си сертификат за покритото ниво от изпите и им го пращай.