Здравейте съфорумци,
Наскоро получихме писмо за визи, но там освен да си пратим паспортите ни изискват някои неща, които вече пратихме с предните документи, а именно това са нотариално заверени копия от актовете за раждане на всички членове от семейството, нотариално заверено копие от акта за граждански брак и по 2 снимки на човек. Според мен нещо са се объркали и смятам да не ги пращам пак. Искам да попитам тези които са си пращали паспортите за визи какво са пращали освен тях по куриера. Благодаря предварително.
Krasimir Zlatev Peev, и аз Ви съветвам да изпратите, това което искат от Вас, приемете че щом Ви го искат, значи им трябва и толкова.
Лично на мен ми искаха само паспортите (моят, на съпругът ми и на двете ни деца), както и да опиша височина и цвят на очите на всеки един.
Желая Ви УСПЕХ!
Първо разгледай дали срещу тези документи има отметка - доколкото си спомням писмото беше стандартно, с изброени подобни документи, но те трябва да се пратят само ако са отбелязани. Т.е. не всички изброени документи трябва да се пращат. Обаче ако има нещо, допълнено на ръка, то наистина им трябва.