Колендните партита в бачкането

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Колендните партита в бачкането

Мнение от Lub0 »

Покрай новогодишните партита, та се сетих и за коледните, как прекарахте коледните партита в бачкането?
Мойто беше на 22ри Декември, почна в 10:30 сутринат в една крачма, после в Шаркс билярд клуб, после Клуб Супер Секс, после още един стрип джоинт ДоунТаун и накрая към 2:00 часа последните 5ма колеги се опитали да влязат в някакъв клуб, ама на врата не са ги пуснали, че били много пияни...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Хе-хе, то ваш'то коледно парти прилича повече на ергенско парти :D! Нашите са малко скучни - семейни и официални ...
Obey gravity ... It's the law!
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Ami tya moyata firma inashe nekolko initziativi za Koleda:
1. Firmeno Christmas party. Treta poredna godina go pravime v Banff-Fairmont Hot Srprings Hotel. Tova e naj-dobriyat, moje bi, hotel v Zapadna Canada. Drugi godini hodim za 1 vecher, tazi godina firmata plati 2 vecheri, yadene i piena na korem za 1 vecher +zakuska. Imahme si DJ, abe kuponat beshe jelezen.
2. Firmeno Christmas party za detzata. Santa, pizza, podaratzi, abe the usual.
3. Christmas lunch. Hodihme samo memberite na moyat team i nyakolko drugi teams deto bachkame blizki teritorii.. Zapochnahme v 12 na obyad v Italian reastorant. Az bodnah 7 doubles (single malt). Posle stopirahme avtobus na gradskiya transport i se premestihme v edno krachme.......... Pribrah se v 21:00.
Sega sam se zarekal da namalim pieneto napolovina.
Cheers
ivandi

Мнение от ivandi »

Lub0, само мога да ти завиждам.

На "партито" на отдела тея шемети се раздрънкаха за политика и пак взеха да дъвчат прословутото отделяне. По едно време ми писна и им казах, че ако провинцията се отдели ще се изнеса по най-бързият начин. Голяма грешка. Почти час трябваше да обяснявам защо. Та след този "купон" с колегите от отдела, проуснах фирменото "парти" по "уважителни" причини.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Хе -хе ,че вие в Квебек ситито сте много зле бре. :shock: Какви са тия глупости дето ги обсъждате по партитата. :roll:
При мен беше стандартно,много плускане и приказки ,ама не за отцепването :lol:,ама имаме един кебекарин за цвят дет се вика . Тая година обаче беше малко скапано настроението защото имаме много работа и всички бяхме уморени :?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

При мен става все по-зле всяка година. Този път беше "коледен обяд" и после пак на работа.

Note to self: Казвай ми Люб0, сещай се Стоене, време е поръчкаш малко из джоббуума, че това не е живот, ей!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

AlexAA написа:Ami tya moyata firma inashe nekolko initziativi za Koleda:
1. Firmeno Christmas party. Treta poredna godina go pravime v Banff-Fairmont Hot Srprings Hotel. Tova e naj-dobriyat, moje bi, hotel v Zapadna Canada. Drugi godini hodim za 1 vecher, tazi godina firmata plati 2 vecheri, yadene i piena na korem za 1 vecher +zakuska. Imahme si DJ, abe kuponat beshe jelezen.
2. Firmeno Christmas party za detzata. Santa, pizza, podaratzi, abe the usual.
3. Christmas lunch. Hodihme samo memberite na moyat team i nyakolko drugi teams deto bachkame blizki teritorii.. Zapochnahme v 12 na obyad v Italian reastorant. Az bodnah 7 doubles (single malt). Posle stopirahme avtobus na gradskiya transport i se premestihme v edno krachme.......... Pribrah se v 21:00.
Sega sam se zarekal da namalim pieneto napolovina.
Cheers
твоята фирма наема ли не-петролни инжинери?
като гледах един спешъл за петролната индустрия и разбрах че вие сте едни от малкото дето държите каишката на китай

П.С> Иванди - търси си нова компания, освен ако босовете са англо :-)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
ivandi

Мнение от ivandi »

KolioBalkanski написа: П.С> Иванди - търси си нова компания, освен ако босовете са англо :-)
A, te bosovete sa japonci. Ma kato si zaobikolen ot tabarnaci kvo znachenie ima kakvi sa bosovete. :(
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Zdrasti Kole,
For the record, az sam geolog a ne petroleum engineer
Za China kakvo da ti kaja brato. Edinstvenoto neshto, koeto plashi China, osven the American Navy, e nedostiga na oil and gas.
Tezi dni, v nashata firma zapochna rabota edin engineer deto e rabotil za Petro-Kazahstan. Ta predi nyakolko mesetza Kitajtzite otivat v Kazahstan i podkupvat kogoto tryabva i sled tova kupuvat Petro-Kazahstan v cash. Govorim za billions of dollars.
Drug fact, den prechetoh iz novonite, GM imat 35% growth v China. Tova stava dokato GM zatvatyat zavodi v North America....
Treti fact, kitajtzite sa major player v Alberta oil sands. Skoro shte iznasyat neft ot Canada.
Moyata prognoza- dokato vsichkoto kitaetz ne si kupi koli, tzenite na nefta shte sa visoki. Za India da ne otvaryam duma....
Tova, koto me plashi e, che dokato kitajtzite uspeyat da si nakupuvat avtomobili, edva li shte e ostanalo neshto za dishane v atmospherata.
Cheers
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

AlexAA написа:Zdrasti Kole,
Za China kakvo da ti kaja brato. Edinstvenoto neshto, koeto plashi China, osven the American Navy, e nedostiga na oil and gas.
Tezi dni, v nashata firma zapochna rabota edin engineer deto e rabotil za Petro-Kazahstan. Ta predi nyakolko mesetza Kitajtzite otivat v Kazahstan i podkupvat kogoto tryabva i sled tova kupuvat Petro-Kazahstan v cash. Govorim za billions of dollars.
Drug fact, den prechetoh iz novonite, GM imat 35% growth v China. Tova stava dokato GM zatvatyat zavodi v North America....
Treti fact, kitajtzite sa major player v Alberta oil sands. Skoro shte iznasyat neft ot Canada.
Moyata prognoza- dokato vsichkoto kitaetz ne si kupi koli, tzenite na nefta shte sa visoki. Za India da ne otvaryam duma....
Tova, koto me plashi e, che dokato kitajtzite uspeyat da si nakupuvat avtomobili, edva li shte e ostanalo neshto za dishane v atmospherata.
Cheers
Превод
Здрасти Коле,
За Чина какво да ти кажа брато. Единственото нещо, което плаши Чина, освен the American Navy, е недостига на oil and gas.
Тези дни, в нашата фирма започна работа един енгинеер дето е работил за Петро-Казахстан. Та преди няколко месеца Китайците отиват в Казахстан и подкупват когото трябва и след това купуват Петро-Казахстан в cash. Говорим за биллионс of dollars.
Друг факт, ден пречетох из новоните, ГМ имат 35% growth в Чина. Това става докато ГМ затватят заводи в North America....
Трети факт, китайците са major player в Алберта oil сандс. Скоро ще изнасят нефт от Canada.
Моята прогноза- докато всичкото китаец не си купи коли, цените на нефта ще са високи. За Индия да не отварям дума....
Това, кото ме плаши е, че докато китайците успеят да си накупуват автомобили, едва ли ще е останало нещо за дишане в атмосферата.
Чеерс
Аватар
dobri4uk

mmm daaa

Мнение от dobri4uk »

I kvoooooo posle maliiiii kakvi partita.. napravo da vi zavidi 4o :D vek
DOBRI4UK( ne go durpaite za op6kata)
Заключено