Dokumen za frenski

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mi6ko75
Обратна връзка:

Dokumen za frenski

Мнение от mi6ko75 »

dnes polu4ih pismo ot Viena,v koeto pi6e,4e triabva da im izpratim az i saprugata mi v ramkite na 12 meseca,dokument za zavar6en 4 modul ot Allianz.Interesuva me dali ima i drugi,kato men i dali niakoi znae,kolko vreme otnema tova,da se iskara 4 modul i kolko 4asa sa tova.Nie biahme pisali i za dvamata 6 za frenski.
kaleko

Мнение от kaleko »

Значи "kolko vreme otnema tova,da se iskara 4 modul i kolko 4asa sa tova" не мога да отговоря. Но мога да ви кажа, че не са ви стигнали точки за да Ви извикат на интервю. И единствения начин да ги набавите е с език. Затова Ви искат изкарани тези часове. Ако има съфорумци които са учили френски в Алианс и са запознати със тяхната система могат и да ти отговорят на този въпрос на който аз не можах. Другия вариант е да говориш директно с Алианс-а. Желая ти много късмет :D
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
kalia

здравей

Мнение от kalia »

Ние също получихме такъв документ от Виена, ноември месец-също за модул 4.Вече сме се записали в ИЧС в София(защото сме от тук), започваме от 09.01.2006 година да учим.Интересното е, че си платихме таксата и трябваше да държим тест за 3 ниво, но такъв тест не се състоя.Така, че започваме да учим от 3 ниво- за 3 месеца ще вземем 3и 4 ниво, ще се запишем за следващите курсове за по-високи нива и ще им изпратим документа за изкарания курс, и служебно бележка, че учим и други нива. :D
marcho_bg
Обратна връзка:

Мнение от marcho_bg »

Здравейте,
Та значи до колкото знам и съм чувал положението е следното:
нивата на френския в ИЧС и Института са еднакви и системата им също с тази разлика че в ИЧС са много по интензивни. Целият нормален курс е разделен на 3 учебника по 6 нива всяко по 2 модула - т.е. един 1-ви учебник покрива 1,2,3 и 4 модул. Разпределението на нивата и модулите спрямо точките в DCS са общо взето 1:1, но един учебник 1-4 модул са достатъчни мисля аз за точки 6-7. Тук някъде в статиите за подготовка за интервю на Боби и Роси мисля че подробно е описано това с точките и нодулите.
Аз изкарах 1 и 2 модул в ИЧС за 3 месеца и ако си учи човек както трябва и си пише домашните редовно, покрива 4 точки т.е. да може да представи себе си на ниво CV с няколко думи и да отговаря на въпросчета.
Je vous souhaiter tout le bonheur du monde !!!

DCS Vienna - 25.10.2005
Accuse de .. - 30.11.2005
Entrevue - 14.04.2006 - OK
Médecine - xx.xx.2006
tsveta&miro

Re: здравей

Мнение от tsveta&miro »

kalia написа:Ние също получихме такъв документ от Виена, ноември месец-също за модул 4.Вече сме се записали в ИЧС в София(защото сме от тук), започваме от 09.01.2006 година да учим.Интересното е, че си платихме таксата и трябваше да държим тест за 3 ниво, но такъв тест не се състоя.Така, че започваме да учим от 3 ниво- за 3 месеца ще вземем 3и 4 ниво, ще се запишем за следващите курсове за по-високи нива и ще им изпратим документа за изкарания курс, и служебно бележка, че учим и други нива. :D
здрасти, kalia!
аз също започвам в ИЧС на 9.01.2006г. - интензивният курс. ако си в него, ще се запознаем! :lol:
на мен ми бяха казали, че изпитът за ниво ще е на 5 януари!
цвета
marcho_bg
Обратна връзка:

Мнение от marcho_bg »

... забравих да спомена че и аз съм на курс от 09.01.2006г. вечерен от 18ч. пон.вто. и четв. ... ще ми е приятно да се запознаем с тези които са на този курс ... поне обмен на инфо ще има :).
Je vous souhaiter tout le bonheur du monde !!!

DCS Vienna - 25.10.2005
Accuse de .. - 30.11.2005
Entrevue - 14.04.2006 - OK
Médecine - xx.xx.2006
kalia

здравейте

Мнение от kalia »

ще съм на този вечерен курс от 18часа, три пъти в седмицата.Ще е удоволствие да се запозная със вас :D
tsveta&miro

Мнение от tsveta&miro »

еее, аз ще съм на интензивния, от понеделник до петък, от 8.00 всяка сутрин (тези 5 седмици няма да съм на работа). жалко! но може да си направим някой ден среща, ние не сме ходили на нито една от организираните досега срещи.
kalia

Здрасти!

Мнение от kalia »

мъжа ми ще е на този интензивен курс от понед. до петък.Аз ще съм на др., защото ми е възможно единствена само след работа.А кога ще се учи, просто незнам :( , на работа и вечер след 22.30.Дано да издържим.Желая ви успех на всички :D
Заключено