Molia pomognete

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
GeoMat

Molia pomognete

Мнение от GeoMat »

Parvo chestiti praznizi na vsichi v Canada.Imam slednia problem.Na 28.11,05 ispratihme pasportite si za vizi v Romania i ot togava nikakva vest ot posolstvoto.Do kolkoto mznaem triabvase do 15 dni da gi varnat,no ne stava taca.Kakvo da napravim ot tuk natatak.Zacurier polzvahme UPS i pri provercata na pratcata izliza che e dostavena na 29.11.05v Romania.Predvaritelno vi blagodaria.
Suny

Мнение от Suny »

Puskam ti li4no suobstenie :beer:
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
rumys

Мнение от rumys »

GeoMat, ако до 15 дневен срок вие не получите своите визи от посолството Ви молят да им съобщите за това. Прочетете си отново писмото-покана, там много добре е обяснено какво да направите , в случай като вашия.
Успех!
Suny

Мнение от Suny »

:roll: :roll: :roll: В нашата покана не пише такива неща.... :idea: :idea:
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Aries

Мнение от Aries »

Пресметни нещата така:
Изпратил си ги на 28-ми, но имаш ли представа кога са получени?
Приемаме, че са получени на 1-ви (четвъртък). Под 15 дни се подразбират 15 работни дни - 3 седмици. Следователно срока е изтекъл на 22 (отново четвъртък). Колкото и да са бавни куриерите по празниците би трябвало до края на 28-ми да получиш визите.
Съвета ми е, да врътнеш една шайба до румънското посолство и да ги питаш какво става. И по възможност гледай да е до четвъртък средата, че след това пак се закършват едни празници...
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

И при нас положението е подобно. Днес изтича срокът от 15 работни дни. Но като си чета писмото-покана, виждам, думичката "generally speaking", т.е. обикновено срока е 15 дни. И още - в писмото съветват да се въздържаме от въпроси по движението на молбата. И още - минимум 15 дни да са изтекли се изисква, за да си получиш лично документите от посолството. Така че според мен - просто ни се е паднал по-муден служител; пък и празниците...... Мисля, че няма място за паника. Може да си проверите по телефона, ако успеете да се свържете. Ако някой знае и-мейл адрес, БИХТЕ ЛИ НИ ГО СПОДЕЛИЛИ!
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

В паузата - открих email-a на посолството и им драснах едно запитване защо още нямаме паспорти с визи. Отговориха ни, че в първата седмица на 2006 ще ни поставят визите и ще ни пратят паспортите обратно. Така че, спокойно - запразнили са хората!
Заключено