Въпрос относно попълването на ASC

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mishoklan

Въпрос относно попълването на ASC

Мнение от mishoklan »

Здравейте на всички форумци.От доста време следя и чета форума за Квебек и най-после реших да направя първата крачка.Теста успешен.Формулярите изтеглени.Започвам тяхното попълване.Но веднага идва въпрос.Искам да попитам някого,който е попълвал и е пращал документи до Виена.Аз съм водещият кандидат а съпругата ми е придружаващия.Трябва ли да попълва и тя ASC,при положение че на последната страница на приложението има място за два подписа на Principal applicant и Spouse.Благодаря предварително.Сигурно много теми от този род ще се появяват от мое име:),но нали за това е този форум.Да бъде полезен.
Весело посрещане на 2006г. :beer:
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Трябва. Задължително.
Весели празници;)
AniK
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно попълването на ASC

Мнение от AniK »

mishoklan написа:Здравейте на всички форумци.От доста време следя и чета форума за Квебек и най-после реших да направя първата крачка.Теста успешен.Формулярите изтеглени.Започвам тяхното попълване.Но веднага идва въпрос.Искам да попитам някого,който е попълвал и е пращал документи до Виена.Аз съм водещият кандидат а съпругата ми е придружаващия.Трябва ли да попълва и тя ASC,при положение че на последната страница на приложението има място за два подписа на Principal applicant и Spouse.Благодаря предварително.Сигурно много теми от този род ще се появяват от мое име:),но нали за това е този форум.Да бъде полезен.
Весело посрещане на 2006г. :beer:
Да, трябва и тя да попълни такава молба, т.е. трябва да има една от теб и една от нея, като е задължително и двамата да се подпишете на двете молби, където е необходимо.
Заключено