Jouer c'est magique?
- petia4444
- Обратна връзка:
Jouer c'est magique?
От къде мога да си купя книгата "Jouer c'est magique?"?И каква е цената и?Моля ви ,ако някои има инфо да ми помогне ,имам нужда от тази книга!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Отиваш до кварталната библиотека и си я взимаш. Ако случайно не е много голяма й я няма можеш да направиш поръчка и те ще ти я заемат от друга общинска библиотека. Имаш още избор да отидеш в библиотеката на ЮКАМ - намира се на БЕРИ - ЮКАМ - достъпът е свободен. Намираш. Копираш. Или се абонираш и заемаш. Същото можеш да направиш в новата Национална библиотека. И въобще всичко, което се нарича библиотека е хубаво и върши работа. Освен това можеш да провериш в почти всяка една от тях - от квартална до национална - он-лайн, интернет и т.н. виртуални комуникации

Бърза справка даде отговор 19,95 долара за единия том. /двутомна е/
Има я в Coop UQAM, Le Parchemin, Archambault, Renaud-Bray, Gallimard. Сигурно и другаде де.
И да разкажеш после дали е вярно, че е мажик 
Я виж, ей я
тук
Има я в Coop UQAM, Le Parchemin, Archambault, Renaud-Bray, Gallimard. Сигурно и другаде де.

Я виж, ей я
тук
Петя,не знам защо държиш да купиш такава книга.``Jouer c'est magique''всъщност е най-новата така да я нарека ,методология на Ministere de la famille и дьо не знам какво си.
Изискват го обикновено при започване на работа, но по моя скромна преценка много малко се прилага на практика в градините.
В основата е схващането, че детето научава за околния свят играейки и ролята на учителя в този процес е не решаваща, а подпомагаща.
Смятам,че информацията за тази програма може да се намери и в интернет.
Има четиритомно издание на въпросното Министерство за всичко, свързано с изискванията им относно сервис дьо гард. За съжаление не си спомням точното име.В един от тях същността на ``Jouer c'est magique`'' e изяснена много синтезирано.
Има я в почти всички детски градини, защото Министерството им я предоставя безплатно, само и само да я четат.Но не би.
Сигурно я има в библиотеката.
Тъй че чак обстойно четене едва ли нужно, но ти си знаеш.
Успех!
Изискват го обикновено при започване на работа, но по моя скромна преценка много малко се прилага на практика в градините.
В основата е схващането, че детето научава за околния свят играейки и ролята на учителя в този процес е не решаваща, а подпомагаща.
Смятам,че информацията за тази програма може да се намери и в интернет.
Има четиритомно издание на въпросното Министерство за всичко, свързано с изискванията им относно сервис дьо гард. За съжаление не си спомням точното име.В един от тях същността на ``Jouer c'est magique`'' e изяснена много синтезирано.
Има я в почти всички детски градини, защото Министерството им я предоставя безплатно, само и само да я четат.Но не би.
Сигурно я има в библиотеката.
Тъй че чак обстойно четене едва ли нужно, но ти си знаеш.
Успех!
- petia4444
- Обратна връзка:
Днес я взех от библиотеката до нас,мерси за инфото Захова,и аз мисля като теб,но работодателя ми я показа в градината и иска да работя по нея ,обаче той ме викна само да замествам за два дни една учителка и ми каза че ще трябва да уча в Университета на Монтреал,не съм правила още evaluation на дипломата ми,защото в момента се превежда,но този човек направо ме отчая,Незнам какво да правя!!!! 

Няма за какво да се отчайваш, Петя, бг инженерка е работила тук като детска учителка. И за друга жена се сещам, и тя е работила като такава без да е завършила Педагогика в България, пък да не говорим в Канада. А, да, и една румънка - историчка познавам, която работи в детска градина. То не е лошо да учиш в университет (по-висока заплата), ама междувременно не е зле да поработиш като учителка. Дай си СВ-тата на колкото може повече места. В Монреал има българка която има своя детска градина, аз обаче май съм й загубила координатите. Но ти опитай първо някъде където е близо до вас, и ако не става, ще измислим нещо за да я намерим.
Петя, не бързай никъде да се записваш да учиш ,е моят съвет.Винаги можеш да го направиш.Ако паметта не ми изневерява ти имаш образование "Начална педагогика".Ако е така, след като си направиш еквивалента, голяма е вероятността да ти признаят обща специалност:предучилищна и начална педагогика, което автоматично обезсмисля получаването ти на сертификат от местен университет, при положение,че имаш бакалавърска степен в същата област .
Знам за няколко такива случая на приравняване на дипломи на нашенки.
Парите, времето и нервите,разбира се са твои, мибжеш да правиш с тях ,каквото щяш, но аз на твое място бих поизчакала малко с ученето.
Знам за няколко такива случая на приравняване на дипломи на нашенки.
Парите, времето и нервите,разбира се са твои, мибжеш да правиш с тях ,каквото щяш, но аз на твое място бих поизчакала малко с ученето.
- petia4444
- Обратна връзка:
Imam obrazovanie ot Bulgaria vishe, i e ne samo nachalna ami i preduchilishtna pedagogika,ama na koi mu puka tuk v Canada???Shte napravia evaluation na diplomata mi i sled tova shte resha po koi put da trugna ,iskam da blagodaria na vsichki,koito se opitvat da mi pomognat po niakakuv nachin!V momenta imam nujda ot tova i sum vi mnogo priznatelna!
ps.sori za latinitzata,PC ne e moi!
ps.sori za latinitzata,PC ne e moi!
-
[,iskam da blagodaria na vsichki,koito se opitvat da mi pomognat po niakakuv nachin!V momenta imam nujda ot tova i sum vi mnogo priznatelna!
ps.sori za latinitzata,PC ne e moi![/quote]
Zdravei Petq,
kogato ima6 nujda da ti se nacepqt malko darva ili da se prenese ne6to tejko obadise :beer2:.
pozdravi ot balkana
ps.sori za latinitzata,PC ne e moi![/quote]
Zdravei Petq,
kogato ima6 nujda da ti se nacepqt malko darva ili da se prenese ne6to tejko obadise :beer2:.
pozdravi ot balkana

CHASHATA E POCHTI PALNA
Mnogo grubo, Krimon, a ne misli6 li, 4e ima hora, koito obi4at da rabotiat s deca i si haresvat u4itelskata profesia? I kakvo ima6 protiv detskite gradini?мда, библиотеките са хубаво нещо, детските градини не
а и аз съм твърдо против ученето Beer Beer
никакви проблеми няма да имаш, Петя да работиш в деге, дано обаче да не е за дълго, че ще пуклясаш Twisted Evil
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто