Трябва ли да показваме документи удостоверения за ....

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Ya-Ka Stereo

Трябва ли да показваме документи удостоверения за ....

Мнение от Ya-Ka Stereo »

Значи поредното нещо , което ни мъчи милите душици :) От форума знам че на интервюто ще ни питат с какво мислим да си вадим хляба докато си преравняваме дипломите. Така , значи аз имам отготовор на този въпрос но незнам дали ще ми бъде поискано да подплатя изказването си с документи и факти черно на бяло. И именно работил сьм като сервитьор и скараджия но за което нямам нито осигуровки ното някаква диплома която да доказва това и какво следва ? Питам , защото като им знам манията за документи и печати свят ми се вие:)
didahr

Мнение от didahr »

Здравей Ya-Ka Stereo!
Наистина трябва да си много подготвен за този въпрос. Аз се сблъсках със същото на интервюто. Работила съм като журналистка преди 10 години - време в което нямаше договори и парите от публикациите се взимаха на ръка. Единственото ми доказателстгво бяха вестниците и списанията, в които съм публикувала материалите си. За зло или за добро ги взех за всеки случай. И тъй като в документите си бях писала,че ще работя в сферата на комуникациите, но в трудовата си книжка нямах такъв стаж интервюиращата мадам Орне ме попита дали съм работила в тази област. След като й отговорих положително тя се заяде че никъде не го пишело, аз се ядосах и й извадих от чантата си един куп вестници. Не знам това колко ми е било от полза, но бих те посъветвала ако можеш по някакъв начин да го докажеш иначе не рискувай, защото мен ме въртя на шиш докато най-накрая и аз се ядосах и й се озъбих. Но в крайна сметка виж и други мнения и вземи сам решение. Важното е да не говориш нищо странично. На въпросите да даваш точни кратки конкретни отговори. Успех
pipon

Re: Трябва ли да показваме документи удостоверения за ....

Мнение от pipon »

i az popitam dokato sme na temata za dokumenti dali kato tragvam kam Kanada da si vadq nqkakvi dopalnitelni dokumenti? blivo spravka ot noi che sam si plashtal osigorovkite prez vremeto dokato mi e zapisna staja v trudovata knijka ili nqkakav dopalnitelen dokument kam diplomata ili .....?
usrename : pipon
pass 123456
enjoy!
Ya-Ka Stereo

re

Мнение от Ya-Ka Stereo »

pipon do kolkoto znam takiva dokumenti ti triabvat za interviuto ina4e v kanada nito staja nito diplomite ni priznavat
pipon

Re: re

Мнение от pipon »

Ya-Ka Stereo написа:pipon do kolkoto znam takiva dokumenti ti triabvat za interviuto ina4e v kanada nito staja nito diplomite ni priznavat
az kato bqh na intervuto jenata se pridarzashe kam dokumentite na koito bqh izpratil natorqlno zaverenite kopiq,ne mi e iskala nisho dopalnitelno.no to mai zavisi ot itervuirashtiq?
usrename : pipon
pass 123456
enjoy!
Ya-Ka Stereo

re

Мнение от Ya-Ka Stereo »

ми до колкото разбирам при всеки е много различно , всички кандидатури се разглеждат индивидуално , и се преценява на место ..дозата късмет е много важна сащо настроението на мадам или на мусю :) и още нещо това колко си способен ти самия да ги убедиш в това което им говориш ..демек ако искаме да излажем парво трябва да сме сигурни че е истина :)
Заключено