Ima li nqkoi s otlojeno interview???
-
- Обратна връзка:
Ima li nqkoi s otlojeno interview???
Moeto interview beshe na 14ti Dec, t.e. dnes i edva vchera mi se obadiha ot Vienna, che nqmalo koi da me intervuira, poradi koeto da sym gi chakala do mart mesec!!!???!!!
ima li nqkoi s podobna sluchka??
ima li nqkoi s podobna sluchka??
-
- Обратна връзка:
По мое мнение мадам има някаква спешна мисия в Квебек, защото изведнъж всичко се преобърна не само за тези с отложено интервю. Не се притеснявайте излишно, просто ще трябва да изчакате до пролетта. Е, не е приятно, но какво да се прави.
DCS - подтвърждение 22.04.05
Дата за интервю - 29.11.05
Чакане на отговор от Ордена на инженерите
A ti ne gi li popita - Kak taka nqma- nali ima slujitel, koito v momenta e v sofiq i sesiqta prodyljava do petyk? A ima hora, koito sa na interview na 15 i 16-ti i mislq, che za sega nikoi ne gi e uvedomil, che nqma da ima interview...Moeto interview beshe na 14ti Dec, t.e. dnes i edva vchera mi se obadiha ot Vienna, che nqmalo koi da me intervuira, poradi koeto da sym gi chakala do mart mesec!!!???!!!
Хей, хей, хей!
Да не се получи "неочаквана ваканция" и г-жа Хорнер да се присъедини към стачката на българските учители!
(това не трябваше да изглежда смешно все пак имаме/или може би вече имахме/ дата за 16.12-11.00 часа). Ако някой има каквото и да е инфо моля да сподели за нас останалите може би прецакани камилчета!
Да не се получи "неочаквана ваканция" и г-жа Хорнер да се присъедини към стачката на българските учители!

-
- Обратна връзка:
Значи, ние си чакахме решение на госпожата след интервюто ни на 29.11. Мислихме, че ще получим или отказ или покана за второто интервю. Обаче оня ден се обаждат по мобилния тел. на моя мъж за да побързаме да отидем в София /относно допитване до Ордена на инженерите/ и да уредим нещата на пожар, като обещаха - при положителен отговор от Ордрето че професия на съпруга ми отговаря на квалификация инженер по дипломата му - ще получим сертификати.
Затова за нас нещата се променили неочаквано
Затова за нас нещата се променили неочаквано
DCS - подтвърждение 22.04.05