Ikonomisti v Montreal?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Angie1

Ikonomisti v Montreal?

Мнение от Angie1 »

zdraveite,predstoi ni zaminavane naprolet i vse o6te ne sme re6ili v koi grad.Priatelite ni sa v Montreal no frenskia ni e na nivo interview i e dosta po slab ot angliiskia.ta se pitame mojem li da si namerim rabota kato ikonomisti(naprimer ofis rabota ili sekretarka)v Montreal bez dostata4no dobar frenski.I v tozi smisal ne e li po-dobre vapreki priatelite da izberem Toronto ili Vancouver.ne 4e niama da go nau4im frenskia ako izberem Montreal no v na4aloto 6te ni bade po trudno.Blagodaria predvaritelno!
Karolina

Мнение от Karolina »

Аз не съм с икономическо образование, но в България последно работих като секретарка. Като дойдох тук (преди 2 месеца) раших, че ще работя същата работа, защото ми харесва. Гледах доста обяви за работа. Изискванията са да се владеят двата езика свободно (говорене и писане), да пишеш на компютъра като машинописка - 60 знака за 1 мин. и да си работил с факс и ксерокс.
bateto

Мнение от bateto »

...и да имаш няколко години канадски опит.Поне така пише в обявите,ама не се учудвам то канадския опит си го искат и за миенето на чинии. :D
pumpy

Мнение от pumpy »

bateto написа:...и да имаш няколко години канадски опит.Поне така пише в обявите,ама не се учудвам то канадския опит си го искат и за миенето на чинии. :D
искат го - познат ми се оплака и от това безумие в държавата лъжа :shock:
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

...
Последно промяна от Krassiiv на Чет Фев 16, 2006 12:46 am, променено общо 1 път.
Аватар
dobri4uk

mmm daaa

Мнение от dobri4uk »

Moja suvet e dale4 ot provinzia Quebec)))
DOBRI4UK( ne go durpaite za op6kata)
Заключено