Търси се магазин за...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Търси се магазин за...

Мнение от hankroum »

Професионална машинка за подстригване. Писна ми да ми се разваля и искам да си купя професионална машинка с моторче вътре.
За това търся магазин специализилан за фризъори.
благодаря!!!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
bateto

Мнение от bateto »

Вече има поне 5 българки фризьорки които ще те разкрасят за скромнте 10 кинта ,що ти е нужно да правиш инвестиции в скъпи машинки ,освен ако не държиш жената /гаджето/ да ти прави прическа ;ала борец;/сега ми идва наум впечетлението на Хемоглобина от българското парти :D /.
Аз съм клиент например на Катя и съм много доволен.
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

Благодаря ти за мнението. Зная че има много фризьорки. За да питам значи ми е нужна. Даже съм описал какъв тип. Тъй че ако знаеш магазин за такива неща ама професионални бих се радвал да го споделиш бате!!!
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Magazin za prf mashinki ima na metro McGill. Izlizash na izhoda na Cathedrale. Trygvash posoka IZtok po St Catherine. Vdqsno na edin ygyl ima Burger king, zavivash pokraj nego i vtoroto ili tretoto magazin4e e za podobni shturotii. Ama posledno gledah 4e i nqkakvi tendjeri sa naslagali ta moje i da sa go razvalili, no pyk imashe i mashinki izlojeni taka 4e ne znam. Predi beshe samo za podobni neshta, no cenite im byaha dosta debeli v sravnenie s ConAir mashinkite.
bateto

Мнение от bateto »

Ами тогава малко по сериозно,един познат работи точно в такъв магазин/склад от който зареждат всички коафьорски салони с професионални машинарии и консумативи.Не му знам точния адрес ,но е на следния локейшън - по ул. Ст.Лоран в отсечката и м/у ул.Жан Талон и Беланже или малко по надолу до Бобиен-този район който е известен като Литъл Италия,ще го откриеш лесно ,отсечката е с
около 500 м. дължина.Иначе в Канадската гума е пълно с всякакви машинки на Браун от 30-230 долара.
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

БЛАГОДАРЯ ВИ !!!
Заключено