Във връзка презентация на България търся съвременния вариант на "Притурила се планината" на Стефка Саботинова и песента на Валя Балканска "Излезъл е Делю хаидутин" дето лети в космоса.
Щото Азис излиза навсякъде, ама това уви.........
Моля помогнете.
Ако ми препоръчате още интересни факти от България с които се гордеем, че и ний сме дали нещо на света, споделете.
Търся спешно две български песни
- bis
- Обратна връзка:
Търся спешно две български песни
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
/Нобелов принцип на Рудини/
Re: Търся спешно две български песни
Мойто детенце скоро имаше презентация на България в училище, и този път говори за иконите. Занесе и икона да покаже, и им било много интересно.bis написа: Ако ми препоръчате още интересни факти от България с които се гордеем, че и ний сме дали нещо на света, споделете.
При предишен проект с презентация на България сме представяли космонавта Георги Иванов.
Също така сме използвали Мадарския конник, само че тогава не намерих хубави снимки в нета - можеш да намериш за него малко информация на френски в сайта на ЮНЕСКО.
Казвам това, което ми се струва по-интересно, за историята и църквите вече си се сетила.
Нестинарството е интересне традиция също.