Някой да ме посъветва

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Натали

Някой да ме посъветва

Мнение от Натали »

Здравейте съфорумци. Получихме визите и скоро ще пътуваме. Интересуваме се какви чекове да вземем със себе си - поименни или пътнически? Поименните имат много малка комисионна - 0,1% тук от банка "Биохим", която е в сътрудничество с "Доминион Банк" от Торонто, не знам оттатъка как е комисионната. При пътническите чекове % е малко по-голям - 0,5% и на горе. Посъветвайте ме кое е по-удачно.
Ако някой лети декември м-ц, да ми напише на л.с. Мерси предварително и успех на останалите :lol:
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Polzvaj samo travel-patni4eski cekave!Pone 6toto vav Td bank drugite ne gi iskat....
kakвото потърсило,такова намерило
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Nai-dobre e s patni4eski 4ekove. Kato si otkrie6 smetka tuk i gi depozira6 niama komisionna. Poimennite 4ekove mogat da ti gi zadarjat 20 rabotni dni dokato bankata si polu4i parite ot drugata banka, koeto e dosta nepriatno, za6toto za tozi period ne moje6 da si polzva6 parite. Pri travellers cheques niama takova ne6to.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

izkash savet.parite cash v US$ ,badi sigurna che shte ti gi vzema t v vsiaka banka ......e shte imash niakakva zaguba ot kursa
THE LAST LINE OF DEFENSE
pantata

Мнение от pantata »

вземете си ги направо в кеш в канадски долари... за какво да губите разни проценти от чекове? в самолета никой няма да ги открадне (една чантичка на колана под дрехите и сте готови). а тук още на другия ден може да ги внесете в банка.
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
Заключено