20 dollar bill s patka otzad ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
exquisitus

20 dollar bill s patka otzad ?

Мнение от exquisitus »

emisia 1993. vse oshte li sa v obryshtenie ?
shtoto v bg e trudno da namerish canadski dolari, vsichki banki kazvat periferna valuta, takava ne prodavame :shock:
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Това заглавие докато го проумея за какво иде реч :lol: .
Значи бръкнах в портмонето и и извадих 20 долара с патка отзад :lol: и кралицата отпред,на тях пише 1991 ,значи твоите са по нови т.е стават.
Аз от Булбанк съм купувала кан. долари без проблеми.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Ей, много ме е яд. Току-що си развалих двайсетачката за едно кафе и така и не можах да видя дали има патка или не и от коя година е.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Аз па кво си помислих :oops: :lol: ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
c200

Мнение от c200 »

ей сега прехвърлих и аз 5-6 двайсетачки, има 2 с патки отзад, 91-и набор, Кралица Елизабет, Господ здраве да и дава и дълъг живот е по-млада там, на новите прилича на Агата Кристи :)
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Exquisitus, зарежи (ударението е на а - т'ва го видях от една друга тема :) ) ги тия патки, търси ей тези, пак са 91 набор. :D

Изображение
Cvetan

Мнение от Cvetan »

Както каза Ира по-горе канадски $ се намират винаги в Булбанк София,последния път когато купувах извадиха доста дебел плик с долари.И още нещо-във Ванкувър в момента вали страхотен сняг,не е за вярване.
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Аз си поръчах сумата в ОББ и след 4 дни си я получих! :beer:
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Всички банкноти вървят, с патки, с лодки, с планини... :lol: Сега си разгледах съдържанието на портфейла - банкнотите стартират от 1979 год. и са по 3 вида от номинал :lol: За монените пък да не говорим, въртят се от 60-тее години насам, има и една емисия куотърчета с червен мак посредата :lol:
Let it go...
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Ivet написа:... има и една емисия куотърчета с червен мак посредата :lol:
Хехе, моя мъж колекционира нестандартни монетки. Даже напоследък се кара на продавачките - види ли еленче и вика "Не го ща, дай ми онова шареното". Имаме си сигурно 10 долара на идиотски куотърчета. Даже си мислех за Коледа да му подаря класьор за монетки (ама шшшшш, не му казвайте, че още е тайна).
Да си призная и аз покрай него започнах да гледам какво ми връщат като ресто и дали евентуално ще е попълнение в колекцията. :oops:
Cvetan

Мнение от Cvetan »

Събирането на различни монети е голямя страст.Аз имам в България много и най-различни стари и много стари монети.Някой знае ли дали мога да ги донеса тук по легален начин и да ги пусна в антикварен магазин.Току виж между тях изскочила някоя по-ценна.Нямам никаква литература за да разбера коя е ценна и коя не.

Онзи ден ми върнаха 1 американски цент от 1926г.За мен си е антика,защото е от голямата депресия.Одраскан,ожулен,кой знае къде се е премятал в Аризона или Дакота.
Pincher

Мнение от Pincher »

mnogo se kefia kato plashtam v kanadska valuta, a sashtoto vreme restoto e v shtatska valuta. mnogo se kefia. vrashtat mi kato resto 1,5,10, daje i 25 centa. podgotviam si kolekciata. :shock: :beer: :beer: :beer:
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Cvetan написа:Събирането на различни монети е голямя страст.Аз имам в България много и най-различни стари и много стари монети.Някой знае ли дали мога да ги донеса тук по легален начин и да ги пусна в антикварен магазин.Току виж между тях изскочила някоя по-ценна.Нямам никаква литература за да разбера коя е ценна и коя не.
Слагаш си ги при монетките в портфейла да дрънчат между стотинките и центовете и да не ти пука. Обаче да изкараш някакви пари от тях се съмнявам, защото антикварните магазини тук са пълни с неща и монетки от емигранти от цял свят и са на доста ниски цени. За нещо по-ценно не знам, виж в ибей :lol:
Let it go...
Cvetan

Мнение от Cvetan »

Ивет,може би така ще направя,но те са много,цяла кутия,не мога да взема всичките.Ще трябва да избера само най-ценните между тях според мен.Все пак благодаря за съвета.
Заключено