Kakvi sa na4inite da zavleka priqtelkata mi s men?
Kakvi sa na4inite da zavleka priqtelkata mi s men?
Privet!Mnogo 6te sum priznatelen ako polu4a malko pomo6t otnosno vupros4eto ot zaglavieto na temata mi!No predi tova 6te vi dam malko informaciq za sebe si i polojenieto si.
Kazvam se Vulko i sum na 20, ot Plovdiv. S ba6ta mi i maika mi polu4ihme udobrenie za permanent resident-i vuv federalnata 4ast predi okolo 2 meseca i do sredata na qnuari sledva6tata godina 6te patuvame za Canada.Dotuk dobre, no kato 1-viq glupak se vliubih
,predi okolo godina i polovina,i sq mi se kusa surceto samo kato si pomislq,4e trqbva da se razdelim- az-tam,tq-tuk...Ta taka de, finansovo nito tq, nito az imame osobeno dobri dividenti- semeistvoto mi vzima zaem,za da posre6ne razhodite po zaminavaneto, a tq ima okolo 1500 spesteni leva.
Interesuvam se, sled kato spodelih kakvo e polojenieto i kakvi sa dadenostite, kakvi sa vuzmojnite varianti, 4rez koito da q drupna pri men?Ideqta mi e tva da moje da se osu6testvi vuzmojno nai-burzo...1-voto ne6to, koeto mi doide na um e brak.No neznam podrobnosti, proceduri i vremetraene, svurzani s uzakonqvaneto i v Canada v takuv slu4ai.O6te pove4e ako se ojenq predi da durja permit-a v ruce, tva nqma li da ima otrajenie vurhu case-a ni...neznam...malko sum ot4aqn.Nai-ve4e poradi slabata si informiranost.
Za tova se nadqvah nqkoi ot vas da imat podoben opit, puk i blagorazpolojenieto da mi pomognat (bilo to s opita si, ideq, ili kakuvto i da e bilo vid informaciq po temata).Molq za va6ite :idea: -i, i predlojeniq!Budete supri4astni! Super mnoo vi blagodarq!
Kazvam se Vulko i sum na 20, ot Plovdiv. S ba6ta mi i maika mi polu4ihme udobrenie za permanent resident-i vuv federalnata 4ast predi okolo 2 meseca i do sredata na qnuari sledva6tata godina 6te patuvame za Canada.Dotuk dobre, no kato 1-viq glupak se vliubih
,predi okolo godina i polovina,i sq mi se kusa surceto samo kato si pomislq,4e trqbva da se razdelim- az-tam,tq-tuk...Ta taka de, finansovo nito tq, nito az imame osobeno dobri dividenti- semeistvoto mi vzima zaem,za da posre6ne razhodite po zaminavaneto, a tq ima okolo 1500 spesteni leva.
Interesuvam se, sled kato spodelih kakvo e polojenieto i kakvi sa dadenostite, kakvi sa vuzmojnite varianti, 4rez koito da q drupna pri men?Ideqta mi e tva da moje da se osu6testvi vuzmojno nai-burzo...1-voto ne6to, koeto mi doide na um e brak.No neznam podrobnosti, proceduri i vremetraene, svurzani s uzakonqvaneto i v Canada v takuv slu4ai.O6te pove4e ako se ojenq predi da durja permit-a v ruce, tva nqma li da ima otrajenie vurhu case-a ni...neznam...malko sum ot4aqn.Nai-ve4e poradi slabata si informiranost.
Za tova se nadqvah nqkoi ot vas da imat podoben opit, puk i blagorazpolojenieto da mi pomognat (bilo to s opita si, ideq, ili kakuvto i da e bilo vid informaciq po temata).Molq za va6ite :idea: -i, i predlojeniq!Budete supri4astni! Super mnoo vi blagodarq!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
не мисля че може да я доведеш сега...ако ви е силна любовта да те чака да се устроиш тук...
млад си, не си режи клона отсега...тук има доста девойки, може някоя от тях да ти хареса...
доколкото знам визата е за неженени деца...вашите могат да се обадят до посолството да питат какво ще стане ако се ожениш...ако не тук вместо да учиш, фащаш някоя работа и след година ще сте заедно тук за да може девойката да ти бие шута за някой баровец
млад си, не си режи клона отсега...тук има доста девойки, може някоя от тях да ти хареса...
доколкото знам визата е за неженени деца...вашите могат да се обадят до посолството да питат какво ще стане ако се ожениш...ако не тук вместо да учиш, фащаш някоя работа и след година ще сте заедно тук за да може девойката да ти бие шута за някой баровец

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Re: Kakvi sa na4inite da zavleka priqtelkata mi s men?
В твоят случай, единственият вариант е да отидеш в Канада със родителите си за да станеш Permanent Resident, след което да спонсорираш приятелката си да кандидаства по семейната категория. Тук вариантите са два:wolfo написа: Interesuvam se, sled kato spodelih kakvo e polojenieto i kakvi sa dadenostite, kakvi sa vuzmojnite varianti, 4rez koito da q drupna pri men?Ideqta mi e tva da moje da se osu6testvi vuzmojno nai-burzo...1-voto ne6to, koeto mi doide na um e brak.No neznam podrobnosti, proceduri i vremetraene, svurzani s uzakonqvaneto i v Canada v takuv slu4ai ...
- Да се върнеш в България, да се ожените и след това да задействате процедурата. При този вариант нещата минават доста леко и определено ти го препоръчвам!
- Ако преди да заминеш в Канада сте живяли минимум една година с прителката си на семейни начала и си в състояние да го докажеш, можеш да я спонсорираш от Канада като "common-law partner" без да се жените. Впредвид възрастта ти и начина по който си станал Permanent Resident на Канада, с този вариант ще имате доста повече разправии.
Повече подробности по въпроса ще намериш тук:
Guide to sponsorship [IMM 3900]
В никой случай не трябва да се жениш преди да си стъпил в Канада и да си станал канадски Permanent Resident! Ако го направиш, преставаш да бъдеш член на семейството на родителите ти и въобще не можеш да дойдеш в Канада!wolfo написа: ... O6te pove4e ako se ojenq predi da durja permit-a v ruce, tva nqma li da ima otrajenie vurhu case-a ni...neznam...malko sum ot4aqn ...

Obey gravity ... It's the law!
-
- Обратна връзка:
- bliasaka
- Блясъчко Мечтателник
I kato doide tuk go zaebava momcheto (OK,ne kazvam,che shte stane,no v povecheto sluchai stava taka).potrebitel написа:Idvash vav Canada stava6 rezident,vra6ta6 se i se zeni6 za neja!!!Posle 4aka6 6-9 mes. i tia idva....
Ne dramatizirai tolkova neshtata.Jivota e pred teb.Teparva ima da sreshtash razlichni jeni predi da reshish za koia shte se jenish i s koia shte delite vsichko.Karaite si kefa s devoikata dokato si v BG,a tia ako chak tolkova te obicha shte te chaka edin den da doidesh i pak da ste zaedno.

Хора,благодаря ви мноо за отговорите,предложенията и мненията!Аз лично съм на везни за тва дали има бъдеще връзката ни,но нататък историята си е личен филм.За наште квото реша- няма проблеми!Поне на родители съм случил
. Да ви питам...Един друг вариант за брак. Примерно да я поканя да дойде в Канада и там да се оженим?

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ако я пуснат - става, дори сега им дават тук да чакат...ама не вярвам да я пуснат, освен на студентска виза.wolfo написа:Хора,благодаря ви мноо за отговорите,предложенията и мненията!Аз лично съм на везни за тва дали има бъдеще връзката ни,но нататък историята си е личен филм.За наште квото реша- няма проблеми!Поне на родители съм случил. Да ви питам...Един друг вариант за брак. Примерно да я поканя да дойде в Канада и там да се оженим?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Има такъв вариант, и той е най-добрият и за двама ви, обаче и най-трудно ще стане. Младо момиче, без особенни връзки с България ... шансът да и дадат туристическа виза на практика е нулев. Ако все пак решите да пробвате, по-добре поканата да е от някой друг, защото, ако я поканиш ти, със сигурност няма да и дадат виза.wolfo написа:...Един друг вариант за брак. Примерно да я поканя да дойде в Канада и там да се оженим?
Obey gravity ... It's the law!