Имам няколко въпроса,които не са ми ясни,моля отговорете ми
Понеже няма Алианс Франсес в София,задължително ли е да имам сертификат за изучени часове по френски език от ИЧС или Френския център,или може от друго място да важи сертификата,тъй като съм начинаещ и съм си намерил индивидуално обучение и мисля,че така ще ми бъде по-лесно.
Ако трябва сертификат,задължително ли е да се представи заедно с документите до Виена?
Има ли минимум за брой часове,които да пише в сертификата?
Може ли да се извади сертификат за по-малко часове от нивото,което съм писал в теста за Квебек и после на интервюто да се покаже сертификат за още часове?
Аз сега започвам да уча френски и времето до когато трябва да подам документите до Виена ми е твърде кратко и затова се страхувам,че ако има някакъв минимум за часове които трябва да представя заедно с молбата,просто няма да успея.
Ще ви бъда много благодарен,ако ми отговорите.
моля,отговорете.
-
Не мисля,че документите за изкаран курс по френски са задължителни.Естествено, че е голям плюс ,ако ги имаш, но не е решаващо.Със съпруга ми не сме изпращали документи за изкаран курс по френски-съпруга ми го учи сам,а аз със свекъра ми,който е завършил френска фиология.От Виена получихме известие,че интервюто ще е първата половина на 2006 и не са ни изисквали документи за завършен курс.