ПОКАНА ЗА ГОСТУВАНЕ - ВЪПРОС!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
DIMELBE

ПОКАНА ЗА ГОСТУВАНЕ - ВЪПРОС!

Мнение от DIMELBE »

:metro:
Здравейте, моята сестра живее в Монтреал и ще действа по процедурата за издаване на посетителска виза на майка ми и аз съостветно трябва да задвижа необходимите документи за нея, които се изискват от БГ.
Семейството на сестра ми все още е на социал /от година и половина са там/ и се притесняваме дали това ще е пречка. При кандидатстването майка ми ще декларира около 5 000 щатски долара, и евентуално имотно състояние!
МОЛЯ АКО ИМА НЯКОЙ ОТ ВАС С ПОДОБЕН КАЗУС ДА НИ ПОМОГНЕ С ИНФОРМАЦИЯ ДАЛИ ПРИ ТАКА ИЗЛОЖЕНИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА ИМА ШАНС ЗА ВИЗА ИЛИ ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ НЕЩО ДРУГО!? И СПОРЕД ВАС ДЕКЛАРИРАНИТЕ ПАРИ ДОСТАТЪЧНИ ЛИ ЩЕ СА И НЕОБХОДИМО ЛИ ЩЕ Е ДЕКЛАРИРАНЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО НА ИМОТ :?:
БЛАГОДАРИМ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Не искам да те отчайвам, но шанса да "отрежат" майка ти е по-голям от колкото да получи виза. За причината предполагам сам се досещаш.
Изображение ... и в темите също!
bp_de

Мнение от bp_de »

да ..... както Таратор ти е казал- 6ансовете са ло6и и според мене.
Прегледаи на саита на имигре6ана- има6е изисквания за кане6тия -тоя дето е в канада- по памет несто ми се варти в главата 4е не може канестия да е на социал. но за 1005 сигурност -иди и виж-както казах това е по памет.

това 4е сестрати са на созиал-демек са взимали пари от даржавата- - им отрязва доста вазможности.
Заключено