На какъв курс може да се обменят американски долари в Мтл?
На какъв курс може да се обменят американски долари в Мтл?
На какъв курс може да се обменят американски долари в Монреал?
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Ние си обменяхме в едно чейндж бюро на ул. St-Hubert при едни китайци. Среден курс 1 USD = 1.16 CAD. Неудобството е, че отказват да обменят големи количества, за 500 USD на ден обаче - никакъв проблем. Затова и ти давам осреднен курс.
В банките курса беше по-неизгоден. По принцип се плаща за услугата; ако си клиент на банката - не плащаш. Но въпреки това пак беше по-неизгодно. Питах в 2 банки, все ми казваха около 1.13 CAD.
В банките курса беше по-неизгоден. По принцип се плаща за услугата; ако си клиент на банката - не плащаш. Но въпреки това пак беше по-неизгодно. Питах в 2 банки, все ми казваха около 1.13 CAD.
- hullboy
- Изгонен от форума
Canada
Zdraveite
Zabravjate che imame sanarodnitsi v tozi biznes
1.18o - 1.194
Sabota 19.11, 2 pm
Robert
www.ofce.ca
Zabravjate che imame sanarodnitsi v tozi biznes
1.18o - 1.194
Sabota 19.11, 2 pm
Robert
www.ofce.ca
Re: Canada
Zdrasti hullboy
Ti ima6 li ofis v Montreal?
Ti ima6 li ofis v Montreal?
- hullboy
- Изгонен от форума
Valuti
Zdrasti
Viz si LS
Zdraveite
Za sazelenie oste ne, no ne nuzno da sam v Mtl ili kadeto e v Canada za da pravim sdelki. Vsichko moze da stane elektronno i da si poluchis parite napravo v bankovata smetka pak po moja kurs. Koito e po dobar ot bankata
Pisi ako te interesuva ste ti kaza kak stava
Pozdravi
Hullboy
Viz si LS
Zdraveite
Za sazelenie oste ne, no ne nuzno da sam v Mtl ili kadeto e v Canada za da pravim sdelki. Vsichko moze da stane elektronno i da si poluchis parite napravo v bankovata smetka pak po moja kurs. Koito e po dobar ot bankata
Pisi ako te interesuva ste ti kaza kak stava
Pozdravi
Hullboy