Pomagat li Clubs de recherche d'emploi?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
N a n a

Pomagat li Clubs de recherche d'emploi?

Мнение от N a n a »

Liubezno molq osvedomenite da mi kajat: Pomagat li Clubs de recherche d'emploi? Agent ot CLE-to me pra6ta v takuv.
Dnes re6ih, 4e trqbva da se sre6tna s agent, a toi prez cqloto vreme me pita6e 'I za6to poiskahte tazi sre6ta?' Ot foruma sum ostanala s vpe4atlenie, 4e sled registracia polu4ava6 li4en agent, a po ni6to ne razbrah dali toq mi e takuv :?
Blagodarq predvaritelno!
Всеки от нас може да излъчва любов, стига да си го позволи.
Аватар
Mark

Re: Pomagat li Clubs de recherche d'emploi?

Мнение от Mark »

N a n a написа:Liubezno molq osvedomenite da mi kajat: Pomagat li Clubs de recherche d'emploi? Agent ot CLE-to me pra6ta v takuv.
Dnes re6ih, 4e trqbva da se sre6tna s agent, a toi prez cqloto vreme me pita6e 'I za6to poiskahte tazi sre6ta?' Ot foruma sum ostanala s vpe4atlenie, 4e sled registracia polu4ava6 li4en agent, a po ni6to ne razbrah dali toq mi e takuv :?
Blagodarq predvaritelno!
Niakoj pomagat, drugi te ostawiat sam da si pomogne6 - zawisi na kakaw 6te popadne6. Kasmet !
Аватар
N a n a

Мнение от N a n a »

Mark написа:Niakoj pomagat, drugi te ostawiat sam da si pomogne6 - zawisi na kakaw 6te popadne6. Kasmet !
Mark, za klubovete li govori6 ili za agentite v CLE-to? Ili ob6to?
Всеки от нас може да излъчва любов, стига да си го позволи.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Аз ходих на такъв клуб около седмица. За щастие точно тогава си намерих работа, та не карах курса до край. "За щастие" защото там те карат да правиш неприятни (според мен, де) макар и полезни дейности. А именно да се обаждаш по телефона да си продаваш услугите.

Това е кредото на клубовете "който се обажда по тилифона - пичели ;)" И всичко се върти около това да те карат да се обаждаш. Предполагам на 10-15 обаждане вече ще спре да ти пука и няма да се чувстваш сякаш досаждаш на жертвата от другата страна на телефона. Което е хубаво ;)

Като цяло - полезно е според мен, макар и за някои хора да не е супер приятно. Ама никой не е казал ще живота е цвете ;)

А, и ти симулират интервю и те записват с камера. После се гледаш какъв си охлюв ... ъъ, така де, учиш се от грешките си :)

Успех!
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Виждам, че има и други "жертви" ма центровете за търсене на работа. Миналата година и аз попаднах в такъв - наивно си мислех, че те ще ми намерят работа! :lol:
После, както ссттоо сподели, настава едно мъчение от 9 до 4 всеки ден - яко звънене по телефоните и досаждане на някакви хора, дето хич и не искат да те чуят. Обаче ефект има, колкото и да е невероятно - от 50 обаждания ще има поне 5-6, където ще проявят интерес, макар и от любезност...После здраво атакуваш на същите места - писма, срещи на място и кво ли не още! За всичко това се дава отчет в центъра.
Хубавото е, че ти подготвят прилично СВ, а номерът със заснемането на интервю с теб си е абсолютен цирк! После цял живот ще си го спомняш! Освен това си в група, което позволява да имаш поглед върху методите за търсене на работа на останалите...
Като резултат, така ти писва да те насилват да говориш по 1 час дневно по телефона, че наистина може и да си намериш работа :wink:
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
huba

Мнение от huba »

Pomagat, no ne te shte ti nameriat rabota, a shte te nauchat kak sama da go pravish po-dobre i po-efektivno.Az gi namiram za mnogo polezni stiga da ne sa mnogo protocheni vav vremeto.Vijdala sam 3-sedmichni, :shock: :shock: koeto e tvarde mnogo.Optimalnoto e 3-5 dnevni.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

N a n a написа:
Mark написа:Niakoj pomagat, drugi te ostawiat sam da si pomogne6 - zawisi na kakaw 6te popadne6. Kasmet !
Mark, za klubovete li govori6 ili za agentite v CLE-to? Ili ob6to?
I za dwete :")))

Moja sawet e :

1. Hubawo CV na dwata ezika (kakwoto potriabwa)
2. Da predlaga6 pone 75 % ot towa, koeto kompaniata tarsi (95% ot ezika, kojto se iziskwa za rabotata sa6to).
3. Da kandidatstwa6 za rabota (wsiakakwi metodi da se prilagat)

ako ima6 tezi trite faktora nalice, nadali 6te stoj6 dalgo bez rabota
Заключено