Академична спаравка вместо диплома?
Академична спаравка вместо диплома?
Здравейте,
ние сме в началото на процедурата, но се сблъскахме с голям проблем - завършил съм Българска филология в СУ, имам 8 години стаж по специалността, но така и не се дипломирах.
Въпросът ми е, може ли да се кандидатства с Уверение и Академична справка или е по-добре да си купя фалшива диплома и как би могло да стане това?
Естествено, въобще не възнамерям да си търся работа с тази специалност...
Ще съм много благодарен, ако някой даде съвет!
ние сме в началото на процедурата, но се сблъскахме с голям проблем - завършил съм Българска филология в СУ, имам 8 години стаж по специалността, но така и не се дипломирах.
Въпросът ми е, може ли да се кандидатства с Уверение и Академична справка или е по-добре да си купя фалшива диплома и как би могло да стане това?
Естествено, въобще не възнамерям да си търся работа с тази специалност...
Ще съм много благодарен, ако някой даде съвет!
otg.
Няма да стане,ние бяхме така и на интервюто ни казаха,че щом няма диплома значи не сме завършили 

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Re: otg.
А минахте ли интервюто или ви посъветваха да се дипломирате?PAVLINAP написа:Няма да стане,ние бяхме така и на интервюто ни казаха,че щом няма диплома значи не сме завършили
Представителна извадка тип "паплач"

kogato si prashtah DCS, pratih samo akademichna spravka+ uverenie, zashtoto mi predstoeshe dyrjaven izpit i syotvetno da zavyrsha; vypreki tova ot Viena mi pratiha pismo, v koeto pisheha, che me chakat da im pratja i diploma za zavyrsheno visshe; tuk iskam syshto utochnja, che kato si pravih online testa i bez zavyrsheno visshe, tochkite mi stigaha...
-
- Обратна връзка:
Моят съвет е-ОСТАВИ ТИЯ ФАЛШИВИ документи.По-добре се яви на изпитите и се примоли да ти пишат 3-пък си вземи дипломата.Веднага обяснявам защо-мисля че проверяват дипломите и второ ,веднъж върнат ли те (недай си Боже заради фалшиви д-ти) направо си затваряш тая пътека за Канада.
Късмет и дано вземете правилното решение;)
Късмет и дано вземете правилното решение;)