Академична спаравка вместо диплома?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
peshko77

Академична спаравка вместо диплома?

Мнение от peshko77 »

Здравейте,
ние сме в началото на процедурата, но се сблъскахме с голям проблем - завършил съм Българска филология в СУ, имам 8 години стаж по специалността, но така и не се дипломирах.
Въпросът ми е, може ли да се кандидатства с Уверение и Академична справка или е по-добре да си купя фалшива диплома и как би могло да стане това?
Естествено, въобще не възнамерям да си търся работа с тази специалност...
Ще съм много благодарен, ако някой даде съвет!
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Няма да ти признаят нито академичната справка, нито уверение, защото щом нямаш диплома, не могат да бъдат сигурни, че ти ще я получиш и няма как да ти дадат точки за това.Признават единствено диплома като документ за завършено образование.
Успех!
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

True, true 8)
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Без диплома май няма да стане
PAVLINAP

otg.

Мнение от PAVLINAP »

Няма да стане,ние бяхме така и на интервюто ни казаха,че щом няма диплома значи не сме завършили :oops:
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Re: otg.

Мнение от Леля Екимка »

PAVLINAP написа:Няма да стане,ние бяхме така и на интервюто ни казаха,че щом няма диплома значи не сме завършили :oops:
А минахте ли интервюто или ви посъветваха да се дипломирате?
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Nelig

Мнение от Nelig »

kogato si prashtah DCS, pratih samo akademichna spravka+ uverenie, zashtoto mi predstoeshe dyrjaven izpit i syotvetno da zavyrsha; vypreki tova ot Viena mi pratiha pismo, v koeto pisheha, che me chakat da im pratja i diploma za zavyrsheno visshe; tuk iskam syshto utochnja, che kato si pravih online testa i bez zavyrsheno visshe, tochkite mi stigaha...
peshko77

Мнение от peshko77 »

Благодаря на всички. А нещо да кажете за вариант фалшива диплома - при положение че не се изисква легализация, мисля, че не би трябвало да има проблеми... Имат ли практиката да проверяват?
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

peshko77 написа:Благодаря на всички. А нещо да кажете за вариант фалшива диплома - при положение че не се изисква легализация, мисля, че не би трябвало да има проблеми... Имат ли практиката да проверяват?
Щом това ще ти е по-лесния вариант!
Невъзможното е предизвикателство!
Yanus

Мнение от Yanus »

Благодаря на всички. А нещо да кажете за вариант фалшива диплома - при положение че не се изисква легализация, мисля, че не би трябвало да има проблеми... Имат ли практиката да проверяват?

:twisted: :twisted: :twisted: :wink:
Juli-j
Обратна връзка:

Мнение от Juli-j »

Моят съвет е-ОСТАВИ ТИЯ ФАЛШИВИ документи.По-добре се яви на изпитите и се примоли да ти пишат 3-пък си вземи дипломата.Веднага обяснявам защо-мисля че проверяват дипломите и второ ,веднъж върнат ли те (недай си Боже заради фалшиви д-ти) направо си затваряш тая пътека за Канада.
Късмет и дано вземете правилното решение;)
Заключено