mola posavetwajte me
mola posavetwajte me
zdr. Dnes na 25 den ot pristiganeto mi v TORONTO poluchih PR card, tova dobre AMA obarkali ( po to4no ne sa napisali poslednata bukva V na wtoroto mi ime).No tuk v Nova Scotia kadeto isdavat kartata ne sa winovni a onezi kalmuzi ot posolstvoto v Bucurest kadeto ne sa go napisali, sega go konstatiram ot formulara IMM 5292 .
Kagete kakvo da prava kam kogo da se obarna za korekzia ili moge i taka da si ostane. Az li4no podosiram che nakade i nakoi moge da mi napravi problem.
SIN N, 6oforska knigka sa kakto trabva .
Mola za savet
Kagete kakvo da prava kam kogo da se obarna za korekzia ili moge i taka da si ostane. Az li4no podosiram che nakade i nakoi moge da mi napravi problem.
Mola za savet
- PoLuX
- Обратна връзка:
Спокойно, доколкото разбрах всички са така - когато имената ти (собствено + бащино) правят повече от 15 символа - останалата част след 15-ия я режат автоматично. На мен ми липсват 3 букви от второто име, виждал съм и други такива отрязани имена. Ако искаш да си спокоен, обади се на имиграционните и ги питай - но после кажи и тук, че и мен да ме успокоиш (защото ме мързи да се обаждам де) 

- Sneji
- Най-любезен форумец
Това не е грешка! Просто имената ти са по-дълги и за това при второто име липсва последната буква (тове е, защото се изписва последно). При нас на PR картата на мъжът ми липсват 2 букви, на мойта - 3, а на голямата ми дъщеря - 5. Дишай спокойно 

Последно промяна от Sneji на Вто Ное 08, 2005 11:37 pm, променено общо 1 път.

- Sneji
- Най-любезен форумец
Оправи ми настроението, да знаешGodis написа:Абе Снежи, сега остава та питаш и на колко години е готвача, я да отгатнем името на малката, дай нишанколко букви ?
или да ровя назад из форума ?

Последно промяна от Sneji на Вто Ное 08, 2005 11:52 pm, променено общо 1 път.

На гърба на листа, с който ти идва PR картата, е обяснено, че има 15 символа място за име и презиме. Малко по-надолу има посочен безплатен телефон, а именно 1 800 255-4541, на който ще ти кажат същото
А тези от Букурещ като съкращават името, поне отдолу със звездичка го изписват цялото.
Както казаха и другите, всичко е О.К.

А тези от Букурещ като съкращават името, поне отдолу със звездичка го изписват цялото.
Както казаха и другите, всичко е О.К.

На дъщеря ми второто име е съкратено пак по тези причини и на PR картата и на картата със SIN номера. За SIN номера се обаждах и ми обясниха, че не може да изпишат цялото име. Това което могат да направят е да го заместят само с инициал, т.е. буква с точка, но за промяната трябва да подам молба и да си платя. За сега мисля да не се занимавам с това.
Re: mola posavetwajte me
Здравей!!!j long написа:zdr. Dnes na 25 den ot pristiganeto mi v TORONTO
Как я караш?
Пиши моля те, първи впечатления.
Може и като л.с.
Хайде късмет и кураж!!!
-
Re: mola posavetwajte me
Първо в Канада се ползват само 2 имена (собствено и бащино, а за жените обикновенно собствено и фамилно преди брака)j long написа:zdr. Dnes na 25 den ot pristiganeto mi v TORONTO poluchih PR card, tova dobre AMA obarkali ( po to4no ne sa napisali poslednata bukva V na wtoroto mi ime).No tuk v Nova Scotia kadeto isdavat kartata ne sa winovni a onezi kalmuzi ot posolstvoto v Bucurest kadeto ne sa go napisali, sega go konstatiram ot formulara IMM 5292 .
Mola za savet
Второ в писмото от Посолството ти е било написано с едър шрифт да си провериш правилността на изписване на имената и ако имаш разлики да им върнеш документите за корекция.
Нищо фатално не е станало, дишай спокойно.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

spokoino di6am
blg. na wsi4ki nama da wi isregdam po imena , rasbrah -spokoino mi e sega, ostawa samo da piem po edna bira no wie che kagete kade i koga
ubedih se che na momenta otklikwate , radwam se che ima takiva bulgari -unachi
pozdravi ot j long ( toron4anin bivh Burgaslia)
ubedih se che na momenta otklikwate , radwam se che ima takiva bulgari -unachi
pozdravi ot j long ( toron4anin bivh Burgaslia)