Здравейте!
Знаете ли къде в Мнореал и околността муBили пък през Интернет може да се купи свястна машина за еспресо? Става въпрос за домашно ползване...
В момента в Канадиан тайър има на промоция някакъв боклук за 30$, дето гърми от първия път...
Мерси!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
IvHaydu написа:Здравейте!
Знаете ли къде в Мнореал и околността муBили пък през Интернет може да се купи свястна машина за еспресо? Става въпрос за домашно ползване...
В момента в Канадиан тайър има на промоция някакъв боклук за 30$, дето гърми от първия път...
Мерси!
Аз имам еспресо/капучино машина на Крупс; не зная откъде е закупена, защото ми бе коледен подарък, но вероятно от Бей или Сиърс. Мога да гарантирам за качество - вече 3 години работи безотказно. Цената е между сто и двеста долара.
Благодаря ви за отговорите!
ДеЛонги са много добри машини, в България имахме такава, ама цените им са респектиращи... За Саеко пък да не говорим...
Беки, тази Крупс такава ли е? http://www.futureshop.ca/catalog/prodde ... 683&catid=#
На прилична цена е...[/img]
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Приятелю, за еспресо с 4 бара налягане само ще можеш да се снимаш. Търси такава с 15 иначе ще е менте кафе. Под $220 трудно ще намериш машина която става. От личен опит
Мерси, КрасиВ, машината е готина и е на добра цена...