Официален курс по Photoshop

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Официален курс по Photoshop

Мнение от IvHaydu »

Здравейте приятели! :D :D
От 2-3 дни търся нещо, а не мога да го намеря... :(
Имам доброто намерение и силното желание да изкарам един сериозен и задълбочен курс по Photoshop. Но ми се иска това да стане към някакъв представителен или лицензиран център към Adobe. За съжаление не открих нищо от тоя сорт в Нета.
Дали пък някой от вас няма информация по въпроса, и ако има, би ли я споделил с мен?
Благодаря ви и бъдете здрави, че иначе е много кофти...
:beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Takiva kursove po princip ne se karat tova opira do umenie a ne sertifikati. Kupi si hubava knijka i otdeli vreme tova e poveche ot dostatuchno.
anicata

Мнение от anicata »

Ivane,hubavite kursove sa v I4S-e ili v stroitelnia institut /ISI/.Tam pone znam che e nai-dobria kurs po autocad. Po povod photoshop-a v I4S-e niama,a se samniavam che vaobshte niakade ima. Vijdala sam obache originalen CD s tazi programa v moi poznat mitnichar ,koito ia e konfiskuval na mitnicata na letishteto ot niakakav 'nepravomerno opital se da vkara Cd-ta'. Abe v obshti linii i az sam na mnenieto che sam triabva da se spravish.Az sashto sam na tvoeto deredje i mislia sama da se izucha,ama parvo shte vidia na Slaveikov dali go niamat tozi CD.

Uspeh i pishi kakvo si reshil!
Изображение
Аватар
Dido Fido

Мнение от Dido Fido »

Vlez v Download.bg i shte namerish hubavi neshta, koito shte ti pomognat za rabota s produkta. Tarsi "photo", shte se uchudish kolko interesni neshta mozesh da si izteglish ot tam.
Ako iskash da poluchavash, nauchi se da davash!
Pepon

Мнение от Pepon »

Cheti tuka:

http://partners.adobe.com/asn/training/acehowto.jsp

Pazara na Pre-Press Operators v Canada e dosta tesen. Konkurenciata e goliama, a zaplatite - niski. Zashto ti e da se zahvashtash s tova certificirane, samo shte si poharchish partite? Po-dobre stani Taxi Driver. Mnogo po-leko i po-dohodno zanimanie tuka.

Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Blagodaria vi za infoto.
Shte vidim kakvo shte izmislia.
Vapros kam Pepon : kakvo e neobhodimo, za da stanesh taxi driver? I za kolko vreme moje da stane?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Едно време Cisco академията в Пловдив предлагаше обучение и сертификати на Adobe http://www.cacad.com , ако няма в сайта попитай Ted Bukov, CCAI ted@cacad.com може да знае нещо!
Българо-германския център обучава и издава сертификати за AutoCAD!
А тук http://www.itce.com/Welcome.aspx?LangID=2 можеш да се явиш за всякакви IT сертификати - работят с VUE i Prometric така, че сертификатите са признати в цял свят , но някои цени на изпити са като за България , т.е по-ниски! Предлагат и обучение!
Заключено