Тази събота ще ни гостуват приятели от Ванкувър.Искам да им покажа най-интересното и забележително за Монтреал! Но самите ние сме тук от 1 месец и почти не го познаваме Моля ви споделете вашите любими места: улици,музеи,заведения....и т.н Всичко,което си заслужава да се види! Без деца сме!
Помагайте,че в чудо се видях!
Благодаря!
ReniBG написа:Тази събота ще ни гостуват приятели от Ванкувър.Искам да им покажа най-интересното и забележително за Монтреал! Но самите ние сме тук от 1 месец и почти не го познаваме Моля ви споделете вашите любими места: улици,музеи,заведения....и т.н Всичко,което си заслужава да се види! Без деца сме!
Благодаря!
Биодома, остров Св. Елена, стария град, разходка по Сейнт Катрин (много пъстроцветна и шумна) и сейнт Дени - там има хубави кафенета - в отсечката между Шърбрук и Рене Левек; заведете ги в Шварцис (на Сейнт Лоран), където се продава прочутото монреалско пушено месо; разходете се до Мон Роял, разгледайте града от високо; после слезте долу по уличките из центъра и влезте в някое от заведенията на Кресънт; има и други неща, но за един уикенд няма да ви стигне времето.....
Imate li kola? Ako da, ideata na Becky ne e locha. Ako niamate, ograni4ete se po St-Denis i St-Cathrine. To4no na ugala na tezi dve ulitzi ima Second cup ako ne puchite i La Brulerie prez dve zavedenia ako puchite. Posle se spusnete na iug po St-Denis i chte izlezete na Vieux port v staria grad. Mojete da razgledate Notre Dame (katedrala) koiato e umaleno kopie na parijkata. Prez week enda vinagi ima nechto interesno organizirano na Vieux port. Purvata usporedna ulitza na pristanichteto e St-Paul. Ima mnogo kartinni galerii i antikvarni magazini kakto i mnogo restorant4eta. V kraia na Vieux Port posoka zapad ima edna goliama biala zgrada. Tova e muzeia Pointe a Caliere za istoriata na Montreal. Ima projektzii na dvata ezika koito sa si istinski prdstavlenia i mnogo eksponati. Ami za bez kola mislia 4e e tova
Rhea написа:Imate li kola? Ako da, ideata na Becky ne e locha. Ako niamate, ograni4ete se po St-Denis i St-Cathrine. To4no na ugala na tezi dve ulitzi ima Second cup ako ne puchite i La Brulerie prez dve zavedenia ako puchite. Posle se spusnete na iug po St-Denis i chte izlezete na Vieux port v staria grad. Mojete da razgledate Notre Dame (katedrala) koiato e umaleno kopie na parijkata. Prez week enda vinagi ima nechto interesno organizirano na Vieux port. Purvata usporedna ulitza na pristanichteto e St-Paul. Ima mnogo kartinni galerii i antikvarni magazini kakto i mnogo restorant4eta. V kraia na Vieux Port posoka zapad ima edna goliama biala zgrada. Tova e muzeia Pointe a Caliere za istoriata na Montreal. Ima projektzii na dvata ezika koito sa si istinski prdstavlenia i mnogo eksponati. Ami za bez kola mislia 4e e tova
До Биодома и без кола могат да отидат. С метрото. Същото се отнася и до острова.
ama az samo si predstavih partito za Halloween v Bio-to i mi stana smeshno za horata, v nikakuv sluchai ne sum iskala da te zasiagam, beckythomas9, vinagi mi e mnogo interesno da ti cheta postingite
krimon написа:ama az samo si predstavih partito za Halloween v Bio-to i mi stana smeshno za horata, v nikakuv sluchai ne sum iskala da te zasiagam, beckythomas9, vinagi mi e mnogo interesno da ti cheta postingite
Kiwi написа:
По Ст.Катрин има чудесни стриип барове.
Може би първото място според мен ще е върха на хълма Монт Роял. Все пак поне за два филма се сещам в които мястото ясно фигурира там, та ще могат да викат "ей там сме били:)"
инак за барове като стана дума. силно препоръчвам да отидете в барът на "737".... няма да има недоволни, гледката е приятна и цял Монреал ти е като на длан, стига се лесно, това е клуба точно на върхът на сградата на която се върти прожектора всяка вечер, само отидете в бара а не в дискотеката (че тогаз може и да има разочаровани)
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
ReniBG написа:Тази събота ще ни гостуват приятели от Ванкувър.Искам да им покажа най-интересното и забележително за Монтреал! Но самите ние сме тук от 1 месец и почти не го познаваме Моля ви споделете вашите любими места: улици,музеи,заведения....и т.н Всичко,което си заслужава да се види! Без деца сме!
Благодаря!