Финтифлюшка написа:Споделете впечатления и опит: възможно ли е да се намери сносна работа в рекламния бизнес. Как стоят нещата - обучения, проблеми, възможности? Разбира се, нямам предвид веднага - но за достатъчно време, че да си стъпи човек на краката "там". 10x in advance!
Искам също така да ви кажа, че това е най-полезният форум, който съм посещавала през живота си! Много сте готини, хубаво е, че ви има :lol:
mnogo e trudno - pone v anglo gradovete.
za da rabotish v advertising cato agent triabva da zapochnesh kato intern obiknovenno s mnogo minialna zaplata.
ako naistina iskash tova, vlizash v magazin i izbirash proizvolno niakolko producta i sled tova izmisliash reklami za tiah
da rechem ako si izbrala cutia s corn, pravish reclama za niakakav computer geek koito otvaria shkafa i ne vijda nishto za iadene osven edna cutia s corn i vse ia podminava i si porachva pizaa po telefona. na 3tia pat vijda che niama pari za pizza i otvaria corna cato go stoplia na microwave i izvednaj se zvani na vratata - super gotinata mexicanska sasedka podmamena ot mirizmata....
opishvash niakolko takiva proposals i moje da hodish da si tarsish izkluchitelno nisko platen internship.
sled 2-3 godini moje da se nadiavash na posicia za 25-30 hiliadi i chak sled tova ako si dobar moje da pochnesh da pravish mega bucks...ako se premestish v US :o
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.