Хубав мед
отидете да си наберете ябълки до края на октомври - началото на ноември и там във всяка ферма, градина или каквото искате го наречете продават и мед (некупешки) ... има и животинки, разходка, това-онова чист въздух и като последица ... мед :drink:
а ако държите на магазините - има био магазини, TAU и подобни
а ако държите на магазините - има био магазини, TAU и подобни
Re: Хубав мед
w CostcoMani написа:Знае ли някой къде в Монтреал може да се купи хубав мед?
- Sneji
- Най-любезен форумец
Послушайте anxeli, не знаете какво може да ви дойде до главата в следствие на непастьоризиран мед.anxeli написа:He купувайте мед от улицата, особено ако е за малки деца. Меда в магазините е пастьоризиран, с проверени източници. Домашния мед може да е заразен с бактерия, която причинява бутулизъм - много опасно хранително отравяне.

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Да само дето в магазините не е мед, а е глюкоза и няма даже за какво да го пастьоризират.
И нали все за натуралното говорехме, как всичко било наблъскано с незнам си какво, а сега не копувайте домашен, а от магазина!!!
И нали все за натуралното говорехме, как всичко било наблъскано с незнам си какво, а сега не копувайте домашен, а от магазина!!!
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
...med
Na pazara do metro Lionel-Grourlx mislq 4e se kazva Atwater/posoka Super C/ima pazar predi sedmica ima6e 5-6 vida i moge6 da gi oita6 i e ...18 $ /3 kg ima i po 20$.
"В живота не винаги можем да имаме това, което искаме,но нищо не се знае"
-
Не е задължително меда в магазините да е пастьоризиран.Скоро си купих мед,на който пише,че не е пастьоризиран,та си четете етикетите.
А меда си е съвсем приличен,не мисля,че е чиста глюкоза.От "Макси" е купуван.Който иска по-хубав,да търси в магазините за биологична храна,ама и повечко кинти да си приготви.
Да ви е сладко и със здраве да си хапвате!
А меда си е съвсем приличен,не мисля,че е чиста глюкоза.От "Макси" е купуван.Който иска по-хубав,да търси в магазините за биологична храна,ама и повечко кинти да си приготви.
Да ви е сладко и със здраве да си хапвате!
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Купих си от този в магазин Акхаван или както се пише. Ирански не е лош отгоре си има и пяна по края, който е опитвал истински мед знае за какво говоря. Малко е гъстичък и се чудя защо, но е добър.
Колкото до глюкозата не съм казал, че навсякъде е глюкоза, но бая слагат просто се усеща, пак казвам който е ял истински от кошер знае за какво става дума.
Колкото до глюкозата не съм казал, че навсякъде е глюкоза, но бая слагат просто се усеща, пак казвам който е ял истински от кошер знае за какво става дума.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.